GESCHIEDENIS

ASV Geel startte onder de naam Verbroedering Geel-Meerhout in het jaar 2008. De club is het resultaat van een samengaan van 2 historisch lang actieve clubs : Verbroedering Geel en Verbroedering Meerhout.

Opgestart in bevordering, slaagden we erin na 2 jaar door te stoten naar 3de klasse. Onze ambities reikten echter nog verder. Het einde van het seizoen 2012-2013 is een belangrijke periode in de clubgeschiedenis. Door het winnen van de eindronde was de promotie naar 2e klasse een feit. Tegelijkertijd werd de naam veranderd in Allemaal Samen Verbroedering Geel afgekort ASV Geel.

ONZE MISSIE

In de groei van onze club is het belangrijk dat alle delen van de club meegroeien. Naast het sportieve gebeuren rond de eerst ploeg (resultaten, voorbereidingen, scouting, …) zijn vele medewerkers actief in de andere delen van de club, denk maar aan het onderhoud van ons stadion & terrein, zorgen dat supporters & sponsors geen honger of dorst lijden, zorgen voor de nodige financiële ruimte door sponsorwerving, het opvolgen van alle nodig administratie en… werken aan de toekomst.

Bij dit laatste is een belangrijke rol weggelegd voor onze jeugdwerking! Hier krijgen alle jeugdspelers – van U6 tot U21 – de nodige sportieve uitdagingen, begeleiding en toekomstmogelijkheden om in hun hobby en passie zo ver te gaan als ze willen. Het nationale jeugdlabel dat ASV Geel heeft, opent vele deuren.

Het belangrijkste blijft natuurlijk dat we allemaal, medewerkers, supporters, sponsors en sympathisanten, elke dag en elke match opnieuw, plezier hebben en trots zijn op onze club.

Stamnummer: 2169
Clubkleuren: Blauw-wit-wit
Naam: Allemaal Samen Verbroedering Geel, afgekort ASV Geel

Sponsors Interesse?
2021 © ASV Geel
Created by We Are Knights