ASV geel Business Club

Club 395

ASV Geel vergroot uw professioneel netwerk en ondersteunt uw business!

Als voetbalclub hebben wij de ambitie om te groeien. Dit doen we graag op een structurele manier met onze partners. Zowel onze Silver als Gold Partners zijn automatisch lid van de ASV Geel businessclub “Club 395”.

Club 395 verwijst naar de succesperiode van Verbroedering Geel. Voor de businessclub wordt een toplocatie voorzien in het stadion, namelijk het vroegere praatcafé waar er kan genetwerkt worden met zicht op het veld. Het doel van Club 395 is het verbinden en samenbrengen van bedrijven en professionele organisaties en ze deel te laten uitmaken van het ASV Geel business netwerk. Deel uitmaken van deze community levert direct voordeel op doordat u binnen de businessmuren van ASV Geel in contact kan komen met zaakvoerders en professionals uit een grote verscheidenheid aan sectoren. Zowel voor als na de wedstrijd stellen wij Club 395 open voor onze partners.

Om een verdere meerwaarde te creëren, zullen wij onze Club 395 leden tevens een uitgewerkt jaarprogramma aanbieden, zoals bedrijfsbezoeken, netwerkevents, bezoek aan externe businessclubs, wedstrijdverplaatsingen, etc. Club 395 wil een levendig netwerk creëren met als gezamenlijk doel ASV Geel én zijn partners te laten groeien.

Allemaal samen!

Lid worden

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.