JEUGDSTAGES

Ook seizoen 2018-2019 organiseert de AS Verbroedering Geel jeugdacademie opnieuw verschillende voetbalstages. Deze omvat telkens een doorgedreven training voor spelers van verschillende leeftijden (zie onder eerstkomende stage gepland) door gediplomeerde ASV en/of externe trainers. Het programma voorziet dagelijks een drankpauze met fruit of snack.

De voetbalkampen gaan steeds door op de terreinen aan de Leunen, Rauwelkoven 43B, 2440 Geel, tenzij anders vermeld.

Alle inschrijvingen verlopen vanaf dit seizoen online via onderstaande inschrijvingsformulier.

Opgelet, de inschrijving van uw zoon/dochter is pas definitief na ontvangst van betaling op rekeningnummer BE42 4173 0705 1954 op naam van ASV Geel met duidelijke vermelding van voornaam, naam en stagevermelding. (bv. “Bart Jacobs Herfststage 2018”)

Wij heten jullie van harte welkom en wensen iedereen alvast veel voetbalplezier!

ASV jeugdacademie

HERFSTSTAGE (29-30-31 oktober 2018)

De eerst komende stage is de HERFSTSTAGE. Deze gaat door op 29-30-31 oktober 2018. Er kan gekozen worden uit drie verschillende stages: El Ansri stage, De Bruyne stage of Hazard stage.

Voor de El Ansri stage worden er 3 voormiddagen uitgereikt en in totaal 7.5u training. De ‘De Bruyne stage’ bestaat uit 10u training. Op woensdagnamiddag zal trouwens de eerste ploeg aanwezig zijn. Tot slot is de ‘Hazard stage’ nog wat extra trainen (15u) op deze drie dagen én het bezoek van het A-elftal.

Het zullen drie zeer leerrijke, maar vooral leuke dagen worden voor kinderen van U7 tot U13 waarbij naast plezier ook techniek centraal staat. Schrijf je in via onderstaand formulier om deel te nemen aan de Herfststage!

PAASSTAGE

Tijdens de paasvakantie is er een 4-daagse stage van 09/04 tem 12/04/2019 voor spelers geboren 2005 tot 2011;

“De kracht van een voetballer zit niet louter en alleen in zijn voetenspel. Vooral met hun hersenen én met positief teamwork onderscheiden topvoetballers zich van de rest. Je maakt sporters beter als je vertrekt vanuit hun hersenen. Die zijn namelijk lui” provoceerde Michel Bruyninckx. “Cogitraining of breincentraal leren plaatst kinderen in een gevarieerde leeromgeving. Dit stimuleert hen en maakt hen nieuwsgierig. Technisch begaafde en slimme, creatieve spelers zijn de toekomst van het moderne voetbal en hier willen we op een positieve manier op inzetten”.

individuele coördinatie en core stability, technische scholing indoor inzake balaanname, balsnelheid, traptechniek, balcontrole, pas- en trapvormen, positiespelen, afwerkvormen, cogitraining/senseball

De trainingen gaan door op de ASV jeugdterreinen de Leunen, Rauwelkoven 43B te Geel. Deze starten om 9u tot 16u met voldoende pauzes. Deelnemers dienen zich dan aan te melden aan de jeugdkantine. De inschrijflink hiervoor volgt nog.

Inschrijving stage

  • Bij onze herfststage kan er nog gekozen worden welke formule je wenst.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Sponsors Interesse?
2018 © ASV Geel
Created by We Are Knights