JEUGDSTAGES

Ook seizoen 2018-2019 organiseert de AS Verbroedering Geel jeugdacademie opnieuw verschillende voetbalstages. Deze omvat telkens een doorgedreven training voor spelers van verschillende leeftijden (zie onder eerstkomende stage gepland) door gediplomeerde ASV en/of externe trainers. Het programma voorziet dagelijks een drankpauze met fruit of snack.

De voetbalkampen gaan steeds door op de terreinen aan de Leunen, Rauwelkoven 43B, 2440 Geel, tenzij anders vermeld.

Alle inschrijvingen verlopen vanaf dit seizoen online via onderstaande inschrijvingsformulier.

Opgelet, de inschrijving van uw zoon/dochter is pas definitief na ontvangst van betaling op rekeningnummer BE53 0018 1389 5653 op naam van ASV Geel met duidelijke vermelding van voornaam, naam en stagevermelding. (bv. “Bart Jacobs Paasstage2019”)

Wij heten jullie van harte welkom en wensen iedereen alvast veel voetbalplezier!

ASV jeugdacademie

-> Eerstkomende stage is de 4-daagse PAASSTAGE van 09/04 tem 12/04/2019 voor spelers geboren 2005 tot 2011;

“De kracht van een voetballer zit niet louter en alleen in zijn voetenspel. Vooral met hun hersenen én met positief teamwork onderscheiden topvoetballers zich van de rest. Je maakt sporters beter als je vertrekt vanuit hun hersenen. Die zijn namelijk lui” provoceerde Michel Bruyninckx. “Cogitraining of breincentraal leren plaatst kinderen in een gevarieerde leeromgeving. Dit stimuleert hen en maakt hen nieuwsgierig. Technisch begaafde en slimme, creatieve spelers zijn de toekomst van het moderne voetbal en hier willen we op een positieve manier op inzetten”.

individuele coördinatie en core stability
technische scholing indoor inzake balaanname, balsnelheid, traptechniek, balcontrole
pas- en trapvormen, positiespelen, afwerkvormen
cogitraining/senseball

De trainingen gaan door op de ASV jeugdterreinen de Leunen, Rauwelkoven 43B te Geel.

Trainingen starten om 09u tot 16u met voldoende pauzes. Opvang kinderen vanaf 08u15 tot 17u einde. Deelnemers dienen zich dagelijks aan te melden in de jeugdkantine.

Totaalprijs voor deelname bedraagt voor ASV Geel/KSAV Sint Dimpna/KFC Beekhoek/FC Punt Larum jeugdspelers 95 eur, 105 eur voor externe jeugdspelers.

Inschrijven kan via onderstaande online formulier.

INSCHRIJVINGSFORMULIER