FILOSOFIE

ASV Geel beschikt over een uitgebreid scoutingteam. Dit team bestaat uit vakkundige mensen die een scherp oog hebben voor alle facetten van het voetbal en voor de kwaliteiten, motivatie en gedrevenheid van spelers. De aandacht bij de jeugd is gericht op alle leeftijdsgroepen, waarbij de jongste spelers uit de regio komen. Immers, door een gerichte training bij ASV Geel worden jonge voetballers snel beter en zijn ze nog waardevoller voor het team waarin ze spelen.

Het scouten van spelers overschrijdt de provinciegrens. Alle spelers die door ASV Geel worden gevolgd en waarvoor belangstelling bestaat, hebben onmiskenbaar voetbalkwaliteiten. Zo ontstaat bij ASV Geel een klasserijk voetbalbolwerk waar men elkaar optrekt naar een hoger niveau.

Gegevens van wedstrijden en van spelers die door ASV Geel worden gevolgd, worden opgeslagen in een archief.

Elk voorjaar worden er ook voor de jonge spelers van 5, 6 en 7 jaar testdagen georganiseerd. Hiervoor kunnen de geïnteresseerden het ganse jaar door inschrijven. Deze spelers worden dan in het voorjaar door ons gecontacteerd.

WERKWIJZE

Onze werkwijze is gebaseerd op drie pijlers:

  • Via testdagen
    Eén keer per jaar worden door ASV Geel testdagen georganiseerd in het voorjaar. De scouts bekijken dan de talenten en er worden selecties gemaakt. De deelnemers worden na de testdag per brief op de hoogte gebracht of ze zijn toegelaten of niet.
  • Via scouting
    Gedurende het ganse jaar speuren onze scouts de velden af naar talenten. De “gevonden” talenten worden verzameld en worden vervolgens uitgenodigd om op de voetbalacademie te komen trainen. Na afloop van zo’n periode volgt een selectiemoment.
  • Spontane aanmelding
    Het gehele jaar kan men zich spontaan aanmelden via dit formulier. Daarna zal men uitgenodigd worden om op de voetbalacademie te komen trainen. Na afloop van zo’n training volgt een selectiemoment.

 

Aanmelden voetballer

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY