| 𝙿𝙴𝚁𝚂𝙲𝙾𝙼𝙼𝚄𝙽𝙸𝚀𝚄𝙴 |

Drie jaar na de overname van ASV Geel door Benny Hoebregs, zet de club opnieuw een stap vooruit. Fabian Morren en Dennis Peeters – enthousiaste ondernemers uit de Kempen – komen aan boord als nieuwe hoofdaandeelhouders van de club.

Deze instap kadert in de lokale verankering van ASV Geel. Met deze lokale verankering leggen we stevige fundamenten waardoor de club op een gezonde manier verder kan groeien.

Fabian en Dennis delen de passie voor voetbal. Zo beheren ze met hun mediabedrijf de website Voetbal24.be. Fabian is van kindsbeen af trouwe supporter van de club, hij zal aantreden als de nieuwe voorzitter.

Dit betekent allerminst dat huidig voorzitter Benny Hoebregs met stille trom achter de coulissen zal verdwijnen. Benny neemt de functie van ondervoorzitter op en blijft zo trouw mee aan boord. Niet te vergeten dat ook ex-voorzitters Fons Backx en Vic Keersmaekers nog steeds deel uitmaken van de blauw-witte vloot.

Fabian en Dennis zijn uit het nuchtere, Kempische hout gesneden. Met gezonde ambitie willen zij inzetten op progressieve groei, die stap voor stap van onderuit zal gebeuren. Ze willen werk maken van een duidelijke interne structuur in de club waarbij de kracht van de vrijwilligerswerking centraal staat. Verder willen ze ook inzetten op de versterking van de jeugdwerking in de club.

Na de eerdere mededeling van de komst van Jong Genk naar De Leunen, is dit opnieuw een duidelijk signaal dat het de huidige derde nationaler menens is om op een gezonde en ambitieuze manier stappen vooruit te blijven zetten.

𝑨𝑳𝑳𝑬𝑴𝑨𝑨𝑳 𝑺𝑨𝑴𝑬𝑵 𝑽𝑬𝑹𝑩𝑹𝑶𝑬𝑫𝑬𝑹𝑰𝑵𝑮 𝑮𝑬𝑬𝑳

🔵⚪️👊