Tickets zijn verkrijgbaar aan de loketten vanaf 90 minuten voor aanvang van de wedstrijd.

PRIJZEN TICKETS SEIZOEN 2023 – 2024

Zitplaats volwassenen: € 12
Zitplaats jeugd: € 6

Staanplaats voor volwassenen : € 10
Staanplaats 12 jaar t/m 17 jaar: € 5
Staanplaats – 12 jaar: gratis

Mindervaliden: gratis (begeleider betalend)

EX-SPELERS EN AMBASSADEURS

Ambassadeurs: gratis op vertoon van levenslang abonnement.

Ex-spelers: 3 gratis tickets per seizoen indien minstens 3 seizoenen actief geweest in de A-kern van ASV Geel, Verbroedering Geel-Meerhout en/of KFC Verbroedering Geel. Ex-spelers die wensen gebruik te maken van een gratis ticket kunnen dit (uiterlijk 48u voor aanvang van de wedstrijd) aanvragen op info@asvgeel.be, met daarin de volgende informatie: voornaam, achternaam, emailadres en telefoonnummer. Het gratis inkomticket zal vanaf 90 minuten voor aanvang van de wedstrijd klaarliggen aan het loket ‘Uitnodigingen/Reservaties’ en is beschikbaar op vertoon van een geldige identiteitskaart.

PERSACCREDITATIES

Op vertoon van een geldige en persoonsgebonden door sportspress.be afgeleverde perskaart verleent ASV Geel journalisten en fotografen toegang tot alle thuiswedstrijden, de perszaal, de perstribune, het speelveld (alleen fotografen, radio- en TV-verslaggevers) en na afloop van de wedstrijd tot de mixed zone in de hal van het kleedkamergebouw en de persconferentie met beide trainers.

Accreditaties zijn verplicht en worden per mail aangevraagd via André Mertens uiterlijk 48 uur voor aanvang van de wedstrijd, met vermelding van naam, nummer perskaart en medium. Indien de aanvraag wordt goedgekeurd kan de persaccreditatie worden afgehaald aan de balie secretariaat ‘Uitnodigingen/Reservaties”. De balie is open vanaf 1u30 voor de aftrap van de wedstrijd.

Journalisten die niet in het bezit zijn van een sportspress.be-perskaart dienen uiterlijk 72 uur voor de wedstrijd een accreditatie aan te vragen, door een e-mail te versturen naar andre.mertens@asvgeel.be, met daarin de volgende informatie: naam van de te accrediteren perso(o)n(en), medium en telefoonnummer(s). ASV Geel zal vervolgens, eventueel in overleg met sportspress.be, beoordelen of de desbetreffende journalist in aanmerking komt voor een persdagkaart. Ook die persdagkaart dient voor de wedstrijd opgehaald te worden aan de balie.

Opgelet: journalisten en fotografen die een thuiswedstrijd van ASV Geel willen bijwonen moeten dus altijd via de balie passeren om hun persoonlijke toegangskaart af te halen. Persaccreditaties worden niet opgestuurd.

Sponsors Interesse?
2023 © ASV Geel
Created by We Are Knights