🗓 Zaterdag, 6 november 2021

❇️ Kontich (4) heeft vertrouwen zat na de stunt op Wezel vorige week. Morgen krijgt het op papier een hapklare brok met Kalmthout (16).

❇️ Vorselaar (6) moet bekomen van de optater tegen Oppuurs en ontvangt subtopper Ternesse (5).

❇️ Na de valse noot van vorige week probeert Wezel (1) op de slotdag van de eerste periode de eerste tussensprint te winnen. Het gaat op bezoek bij Zoersel (13) dat zich momenteel in de hoek bevindt waar de klappen vallen.

🗓 Zondag, 7 november 2021

❇️ DE clash op zondag vindt in Meerhout plaats waar Berg en Dal (2) ASV Geel (3) ontvangt. Beide teams hebben nog een kans op de periodetitel maar zijn afhankelijk van het resultaat van leider Wezel.

❇️ Retie (10) probeert tegen Antonia (8) eindelijk van haar thuiscomplex af te geraken. Het verschil met haar prestaties buitenshuis is enorm.

❇️ Bornem (14) moet thuis punten pakken tegen Bevel (7). De Klein-Brabanders zijn de laatste tijd weliswaar goed bij schot, maar moeten uiteindelijk toch het onderspit delven.

❇️ Oppuurs (12) knalde vorige week een hoop frustraties tegen de netten en hoopt te bevestigen in Vosselaar (9). Een trip naar de Konijnenberg is echter nooit een sinicure.

❇️ Leest (15) is na een iets betere periode opnieuw in de puree geraakt en staat momenteel op de voorlaatste plaats. Ranst (11) sprokkelde de laatste matchen telkens punten en hoopt dat tegen Rapid weer te doen.