❇️ Wezel (2) maakte woensdag een uitschuiver in de inhaalwedstrijd tegen Ternesse. Het is voorlopig haar leidersplaats kwijt en ontvangt morgen met Vosselaar (10) een op papier haalbare kaart.

❇️ Antonia (9) heeft er met drie verliesmatchen op rij een slechte reeks opzitten. Zij ontvangen met Oppuurs (14) een ploeg in puntennood. De bezoekers wonnen evenwel hun laatste wedstrijd op leven en dood tegen hekkensluiter Kalmthout en lopen 6 punten uit op hun concurrent.

❇️ Ternesse (5) stuntte midweeks tegen Wezel en zit boordevol vertrouwen. Middenmotor Ranst (7) staat voor de moeilijke klus om hen punten afhandig te maken.

❇️ ASV Geel (4) zag zijn partij tegen Vosselaar vorig weekend letterlijk in het water vallen. Tegenstander Leest (11) is door haar overwinning tegen Bevel weggeslopen uit de onderste regionen.

❇️ Kalmthout (16) deed vorige week een slechte zaak in het kader van het behoud in eerste provinciale. In een rechtstreeks duel tegen de voorlaatste moest het jammerlijk de duimen leggen. Het ziet de achterstand hierdoor oplopen. Tegen Vorselaar (12) liggen er nochtans kansen. Die verloren hun laatste vijf matchen allemaal.

❇️ Bornem (15) is doorgezakt naar de vijftiende plaats in de stand. De Klein-Brabanders staan voor een moeilijke opgave tegen topploeg Kontich (3). De bezoekers verloren vorige week kansloos op eigen veld tegen Berg en Dal en gaan op zoek naar eerherstel.

❇️ Retie (6) is de verrassing van het seizoen en staat op een mooie plaats in de subtop. Het gaat zondag de bus op naar Bevel (13) dat tot op heden ver onder de verwachtingen blijft.

❇️ Berg en Dal (1) laat zich tegenwoordig op geen foutje betrappen en nam woensdag bovendien de koppositie over in eerste provinciale. Het versterkte zich onlangs voor volgend seizoen met de ervaren Marco Battista die overkomt van eerstenationaler Thes Sport. Tegen Zoersel (8) zit een nieuwe driepunter er zondag in.