| VOORUITBLIK |

🗓 Zaterdag, 5 maart 2022

❇️ Leider Wezel (1) kan zich vanavond tegen de buren uit Retie (6) geen puntenverlies veroorloven. Retie krijgt, na ASV Geel en Kontich de laatste van een stevig drieluik voor de kiezen.

❇️ Oppuurs (12) deed vorig weekend een goeie zaak en klom enkele plaatsen in het klassement. Tegen Ternesse (5) dat met 8-0 gehakt maakte van Kalmthout, krijgen de Klein-Brabanders een volgende uitdaging in de schoot geworpen.

❇️ Middenmotor Antonia (9) krijgt met Vosselaar (11) een zeer onvoorspelbare tegenstander op bezoek. Twee weken geleden kreeg het van rode lantaarn Kalmthout forfait cijfers aangesmeerd. Vorig weekend ging het stunten in Berg en Dal en stootte hen met een driepunter van de troon.

❇️ In de topper ASV Geel (4) – Kontich (3) kunnen de eerste koppen in de top vier rollen. De verliezer mag waarschijnlijk een kruis maken over eventuele titelambities. Ook met een gelijkspel kan geen van beide partijen tevreden zijn.

🗓 Zondag, 6 maart 2022

❇️ Hekkensluiter Kalmthout (16) kon twee van haar laatste vijf wedstrijden winnen. Vorig weekend kreeg het dan weer een pak voor de broek in Ternesse. Met winst tegen Leest (13) gooit het de strijd onderaan in de stand weer helemaal open.

❇️ Bevel (14) moet stilaan angstvallig achterom kijken na een reeks van vier nederlagen. Het kan daarom maar beter winnen tegen Zoersel (7). Die behaalden de laatste twee matchen 6/6 en zitten in de winning mood.

❇️ Na de uitschuiver van vorige week, mag Berg en Dal (2) zondag geen steken meer laten vallen in Bornem (15). Op papier is dit een makkelijke opdracht want met vier nederlagen op een rij is rood-geel het winnen blijkbaar verkeerd.

❇️ Ranst (8) ging vorig weekend met 2-1 de boot in op De Leunen. In een thuismatch tegen Vorselaar (10) wil het zich steviger positioneren in de middenmoot. In de terugronde gaat het Vorselaar minder voor de wind : het won na de winterstop vorig weekend slechts voor de eerste keer.