I SPEELSCHEMA I

❇️ Vorselaar (11) is wat weg gezakt in de stand en ontvangt vanavond Oppuurs (12), dat zich in de groep van achterblijvers bevindt.

❇️ Na ASV Geel krijgt Kontich (3) met Wezel (2) opnieuw een klepper voorgeschoteld. Die laatste liet het vorige week thuis tegen Retie afweten en is gebrand op revanche.

❇️ Onze Zotten (4) lieten in het slot van de match vorig weekend een driepunter liggen, en bezoeken met Zoersel (8) vandaag een middenmotor die hoogtes en laagtes afwisselt.

❇️ Leest (13) en Antonia (10) treffen elkaar in een mindere periode. Leest verloor haar laatste vier wedstrijden, Antonia deed met een 1 op 9 niet veel beter.

❇️ Berg en Dal (1) nam, door de ruime winst in Bornem (16), de koppositie opnieuw over in eerste provinciale. Met Bevel (14) krijgt het in theorie een hapklare brok voorgeschoteld, maar in voetbal is alles mogelijk.

❇️ Retie (6) deed haar eer als giantkiller vorig weekend weer alle eer aan en snoepte Wezel drie punten af. Morgen kijkt het Kalmthout (15) in de ogen, dat door een 7/15 eindelijk van die weinig benijdenswaardige laatste plaats is afgeraakt.

❇️ Vosselaar (9) kan, mits winst thuis tegen Ranst (7) in de nek hijgen van de bezoekers, en heeft bovendien nog een inhaalmatch tegen ASV Geel te goed.

❇️ Bornem (16) weet al een tijd niet meer wat winnen is, en kregen op de koop toe vorige week de rode lantaarn in haar schoot geworpen. Subtopper Ternesse (5) is de laatste weken goed bij schot en wil de thuisploeg puntenloos achter laten.