| 𝟯𝗘 𝗡𝗔𝗧𝗜𝗢𝗡𝗔𝗟𝗘 𝗩𝗩 𝗕 |

⚔️ 𝟮𝟬𝟮𝟯-𝟮𝟬𝟮𝟰 – 𝗦𝗽𝗲𝗲𝗹𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟯

🗓️ Zaterdag, 25/11/2023 ✔️

🗓️ Zondag,  26/11/2023

🏁 KFC Diest bleef thuis ruim 60 minuten overeind tegen EWS Schoonbeek-Beverst. Het laatste half uur ging het echter snel bij de bezoekers.

🏁 Op een drassig veld had Eendracht Termien het knap lastig tegen KFC Sint-Lenaarts. Hakim Borahsasar bracht de thuisploeg op voorsprong, maar Janssen en Stefani zetten na de rust de scheve situatie nog recht.

🏁 Zwarte Leeuw kwam vlak voor rust op voorsprong tegen KFC Turnhout, maar was na de koffie even niet bij de les en moest de gelijkmaker toestaan.

🏁 Het schokeffect van de trainerswissel deed bij ASV Geel zijn werk. De Zotten rechtten de rug tegen zwarte beest KAC Betekom en namen een dik verdiende zege mee naar huis.

🏁 Witgoor opende verrassend de score op het veld van KVK Wellen, maar Meeus ging de bordjes vlak na rust weer gelijk.

🏁 Esperanza Pelt had het knap lastig tegen een stug KFC Eksel.

Pas na de rust kon de thuisploeg afstand nemen van de hekkensluiter, mede dankzij een strafschop.

🏁 K Berg en Dal VV flirtte de afgelopen matchen al enkele keren met de nederlaag.

Vandaag kon het een 2-0 achterstand niet meer ombuigen tegen KVV Zepperen-Brustem en is het eerste verlies dit seizoen een feit.

“Het is gebeurd”, zou Erik Van Looy zeggen.

🏁 Beerschot VA B was na één minuut al op achtervolgen aangewezen tegen KFC Nijlen.

Het knokte zich terug in de match en na 50 minuten stond het 3-1.

Een penalty voor KFC Nijlen luidde de ommekeer in en op twintig minuten tijd stond het plots 3-4 … meteen de eindstand.