| 𝟯𝗘 𝗡𝗔𝗧𝗜𝗢𝗡𝗔𝗟𝗘 𝗩𝗩 𝗕 |

⚔️ 𝟮𝟬𝟮𝟯-𝟮𝟬𝟮𝟰 – 𝗦𝗽𝗲𝗲𝗹𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟯

🗓️ Zaterdag, 25/11/2023

🗓️ Zondag,  26/11/2023

▶️ Voor KFC Diest leek er een stunt in de maak, vorige week tegen de leider, maar die keerden de scheve situatie op het nippertje nog om. Aan de Warande krijgen de zwart-witten morgen een nieuwe kans tegen EWS Schoonbeek-Beverst.

▶️ KFC Sint-Lenaarts bleef in de modder steken op Witgoor, en moet nu thuis de klus zien te klaren tegen Eendracht Termien, dat van de weergoden een weekje rust cadeau kreeg.

▶️ KFC Zwarte Leeuw pakte revanche op ASV Geel nadat het vorig seizoen tweemaal in blessuretijd het deksel op de neus kreeg. De Leeuwen maken zich op voor de derby tegen De Binken van KFC Turnhout.

▶️ Tom Schipper moet de vrije val van ASV Geel proberen te stoppen tegen het zwarte beest van het vorige seizoen: KAC Betekom.

▶️ KVK Wellen verkeert in de winning mood en tankte vertrouwen op het veld van KFC Eksel. Zij krijgen het bezoek van K Witgoor Sport.

▶️ In de derby van Noord-Limburg kijken op De Roosen FC Esperanza Pelt en KFC Eksel elkaar in de ogen. Krijgen de jongens van coach Bjorn Janssen opnieuw de doos vol of is er een stunt in de maak ?

▶️ De topper van deze speeldag vindt zondag in stadion De Dekken plaats. KVV Zepperen-Brustem liet de laatste weken wel wat van zijn pluimen maar wil nu absoluut de scalp van leider K Berg en Dal VV.

▶️ KFC Nijlen mag op bezoek in Schelle waar met de jeugdige bende van Frederic Frans hen een warm onthaal te wachten staat. Is speeldag 13 het geluksnummer voor Beerschot VA B ?