⚽️ Thijs van Pol (KVV Berg en Dal) blijft scoren aan de lopende band. Tegen KFC Diest benutte hij zijn 24e doelpunt van het lopende seizoen, een gemiddelde succesratio van één keer per wedstrijd!

⚽️ Dylan Van Welkenhuysen (KVV Zepperen-Brustem) stond aan het kanon tegen rode lantaarn KFC Eksel. Welgeteld 26 minuten had hij nodig om zijn loepzuivere hattrick op de tabellen te zetten.

⚽️ Andy Dauwe (Eendracht Termien) kende een spannende zondagnamiddag. Hij potte de 1-0 en de 2-0 maar zag tegenstander KFC Nijlen op gelijke hoogte komen. De leider had uiteindelijk een strafschop in de voorlaatste minuut nodig om de overwinning in de wacht te slepen.

⚽️ Ephraim Matuasilua (KAC Betekom) zorgde na 16 minuten voor een 2-1 voorsprong tegen KVK Wellen. De Limburgers bogen achteraf de achterstand om maar in de allerlaatste minuut lukte Betekom toch nog de gelijkmaker : 3-3.