⚽️ Thijs Van Pol (KVV Berg en Dal) : dikte zijn totaal alweer met twee treffers aan tegen KFC Turnhout. Thijs zit inmiddels aan 26 doelpunten.

⚽️ Dylan Vanwelkenhuysen (KVV Zepperen-Brustem) : weet de laatste wedstrijden de goal blindelings staan. Hij scoorde vijf maal in de afgelopen twee duels.

⚽️ Gabriel Carvalho (Eendracht Termien) : nam voor de rust alle twijfels al weg toen hij de 2-0 scoorde tegen EWS Schoonbeek-Beverst.

⚽️ Senne Vanderheyden (KFC Nijlen) : bracht zijn team KFC Nijlen tien minuten voor tijd 2-1 voor, maar even later zag hij de 2-2 nog tegen de netten vliegen.

⚽️ Hakim Borahsasar (KFC Sint-Lenaarts) : behaalde een fraaie maar ook broodnodige zege tegen FC Esperanza Pelt. Hakim stond na 70 minuten aan het kanon en trok met zijn doelpunt de zege over de meet.