⚽️ Thijs Van Pol (K Berg en Dal VV) verloor met zware 5-3 cijfers tegen KFC Nijlen maar scoorde wel. Hiermee blijft hij een prachtig gemiddelde van één doelpunt per wedstrijd voorleggen.

⚽️ Maico Gerritsen (FC Esperanza Pelt) won nipt op het veld van Witgoor Sport en trapte de winnende treffer tegen de netten. Hiermee rondt hij de kaap van de 20 doelpunten, beent hij Dylan Vanwelkenhuysen weer bij en verzekerde hij zijn team van een fel begeerd ticket voor de eindronde.

⚽️ Andy Dauwe (Eendracht Termien) speelde uit bij KFC Turnhout kampioen en kon de viering opluisteren met een extra doelpunt op zijn conto.

⚽️ Martijn Stefani (Eendracht Termien) wijkt geen millimeter van zijn teamgenoot Andy Dauwe. Ook hij stond aan het kanon en hijst zich hiermee langszij.

⚽️ Jarrel Ray Hak (Beerschot VA B) is de laatste tijd goed bij schot bij de Ratjes. Tegen KVV Zepperen-Brustem lukte hij in de slotseconden de eerredder.

⚽️ Hakim Borahsasar (KFC Sint-Lenaarts) won afgetekend van een uitgeblust EWS Schoonbeek-Beverst. Na nauwelijks tien minuten mocht Hakim een strafschop omzetten en zette hij de 2-0 al op de tabellen.

⚽️ Bram Poell (KVK Wellen) deed ASV Geel met een hattrick heel veel pijn. Hiermee springt hij over zijn ploegmaat Jens Meeus en duikt hij de hitparade van de topschutters binnen.