🕕 18:00

🆚 KFC Houtvenne – KFC Zw. Leeuw (2-1)

Houtvenne viel na 40 minuten met 10 man na een rode kaart van Saka, en zette in het absolute slot een scheve situatie nog recht. Zwarte Leeuw heeft met 0 op 6 zijn start gemist.

🕢 19:30

🆚 KFC Diest – KAC Betekom (1-1)

Kevin Van Loock opende de score voor Diest en de thuisploeg dacht na 90 minuten de schaapjes op het droge te hebben. In blessuretijd sleepten de bezoekers echter nog een gelijkspel uit de brand.

🕢 19:30

🆚 EWS Beverst – KFC St Lenaarts (1-0)

Schoonbeek Beverst wint met het kleinste verschil tegen Sint-Lenaarts en hiermee gaat de neofiet in derde nationale met 6/6 mee aan de leiding.

🕢 19:30

🆚 FC Wezel Sport – KVK Beringen (3-2)

Wezel blijft ongeslagen na een krappe 3-2 winst tegen Beringen. De thuisploeg kwam snel 2-0 voor maar Beringen maakte het nog spannend. De Mollenaren starten met 6 op 6 en komen volgend weekend naar De Leunen.

🕢 19:30

🆚 K Witgoor Sport – KSCO Wijgmaal (1-0)

Witgoor morste met de kansen en moest zich tevreden stellen met een zuinige 1-0 overwinning tegen een zeer matig Wijgmaal. De Vlaams-Brabanders blijven nog steeds puntenloos.

🕗 20:00

🆚 KVK Wellen – FC Esperanza Pelt (4-1)

Wellen spoelde de zure nederlaag van vorig weekend door met een klinkende zege tegen Pelt. Poell scoorde tweemaal voor de thuisploeg. Esperanza moet zich herpakken.

🕗 20:00

🆚 KFC Nijlen – ASV Geel (2-5)

Doelpuntenkermis in Nijlen. ASV Geel bouwde bij de rust een comfortabele 0-3 voorsprong uit, maar liet zich even in slaap wiegen waardoor de thuisploeg zich weer in de match kon knokken.