Verbroedering Geel organiseert op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 maart 2025 haar eerste eetfestijn.

Op het menu staan stoofvlees, vol-au-vent, koude schotel, koude schotel met zalm, curryworst (2 stuks) of curryworst Halal.
Dit alles vanzelfsprekend geserveerd met frietjes.
Voor wie het wat meer mag zijn, bieden we een luxe dinch aan met aperitief en knabbels, een luxe koud buffet en dessert.
De gerechten worden verzorgd door Traiteur Peter Vranckx.

U bent van harte welkom op de volgende tijdsloten:

° Vrijdag, 21 maart 2025: 17:00 – 20:00 (in Barbeau).
° Zaterdag, 22 maart 2025: 15:00 – 18:00 (in Yellow Vip Lounge restaurant).
° Zondag, 23 maart 2025: 12:00 – 14:00 en 17:00 – 19:00 (in Barbeau).

Inschrijven kan tot en met zondag, 16 maart 2025:

° via email naar bart.deroover@asvgeel.be met opgave van je bestelling.
° via de QR code en vul het inschrijvingsformulier volledig in.
° via de flyer, te vinden in onze verschillende horecapunten in het stadion.

Opgelet: je boeking is pas bevestigd zodra we jouw volledige bestelling hebben ontvangen, en je de betaling hebt uitgevoerd op rekeningnummer BE36 4173 0593 9181.
Gelieve bij de betaling steeds je volledige naam (dezelfde als op het inschrijvingsformulier) te vermelden.