Matchday !

Vandaag werkt het team van Bart Janssens zijn tweede oefenmatch af in het Leunenstadion tegen de Limburgse eerste-provincialer KFC Alken.

Vorige woensdag haalde het zijn eerste vriendschappelijke driepunter binnen tegen Juve Hasselt.

Na een studieronde van 20’ sloeg de vlam in de Geelse pan. Aanvoerder Hoebregs beet met een lage schuiver de spits af, Geerinckx deed met een beauty zijn duit in het zakje en Morgan legde het slotakkoord van een onderhoudende eerste helft 3-0.

Voor tweede helft gooide de coach van de thuisploeg het roer om met 11 nieuwe en evenwaardige namen. Juve Hasselt slaagde er nog in om twee maal tegen te scoren, maar uiteindelijk kwam de overwinning niet meer in gevaar. Enig minpunt was het uitvallen van Samir Bouhriss met een knieblessure. Hij is waarschijnlijk 1 week buiten strijd.

Ook de Geelse beloften zijn hun oefencampagne gestart. Zij verloren gisteren hun eerste oefengalop tegen Eendracht Zoersel met 3-1. Het blauw-witte doelpunt werd gescoord door Jaques Wonu. Wonu wordt voor zijn goede partij beloond met een selectie in de A-kern voor deze namiddag. Ook bij de beloften valt een blessure te betreuren. Bademba Conde brak tijdens een van de vorige trainingen zijn scheenbeen en is maanden buiten strijd. Namens de club wensen we hem een voorspoedig herstel toe. We hopen dat Bademba snel opnieuw kan voetballen !

Voor de match van straks zijn er in voorverkoop al heel wat tickets de deur uit. Er zijn nog toegangskaarten verkrijgbaar aan de ingang (niet aan de loketten – registratie contactgegevens vereist). Snel zijn is echter de boodschap want de maximumcapaciteit is nog steeds 200 toeschouwers, op is op ! Voor de hongerigen hebben we trouwens een frietkraam voorzien. Zorg dus dat je nog wat plaats over hebt voor een pakje goudgele staafjes ! Zorg voor voldoende afstand tussen de bubbels en vergeet je mondkapje niet.

Afspraak om 17:00 op De Leunen, Allemaal Samen Verbroedering Geel 🔵⚪️👊