👁‍🗨 Wedstrijdleiding :

🏴 Scheidsrechter : Wouter Debusscher
đŸŗī¸ Assistent 1 : Robby Celis
đŸŗī¸ Assistent 2 : Wout Bonhomme

ℹī¸ Volgende zondag kijken we met KSC Blankenberge opnieuw een West-Vlaamse tegenstander in de ogen.

De club met rood-zwart-witte kleuren miste op een haar na de rechtstreekse promotie door op de slotdag van onze vorige tegenstander – K. Sassport Boezinge – te verliezen.

Hierdoor promoveerde Eendracht Wervik samen met Roeselare – Daisel en kampioen Wielsbeke naar de derde amateurklasse.

Onze tegenstander behaalde 53 punten in 28 wedstrijden en eindigde op de vierde plaats in eerste provinciale West – Vlaanderen.

Het team staat sinds 2018 onder leiding van de 42 jarige Steve Swaenepoel.

Zijn kern bestaat hoofdzakelijk uit spelers die hun opleiding binnen de club genoten.

Met Gianni Longueville hebben zij een echte topschutter in hun rangen rond lopen.

De 31 jarige spits nam dit seizoen met maar liefst 32 goals zo goed als de helft van de totale productie van Blankenberge voor zijn rekening.

Zijn jongere broer Giovanni speelt eveneens in loondienst bij de club van het zeetje en prikte er toch ook al 11 tegen de touwen.

Een duo om in het oog te houden dus !

De bekendste speler bij onze opponent is waarschijnlijk Justin Verlinden.

Hij is de zoon van icoon en oud Club Brugge doelman Danny Verlinden.

Hem kwamen we in eerste amateurklasse met Knokke FC ooit al tegen.

KSC Blankenberge schakelde in de eerste knock out fase Kontich FC uit na 1-2 winst.

Nathan Kekessy opende voor de Westvlamingen de score, maar Kontich kwam nog voor rust langszij op penalty.

Vijf minuten voor tijd kegelde Gianni Longueville de droom van de Antwerpse eerste provincialer aan diggelen.