❇️ I MATCHDAY I

πŸ†š ASV Geel – KSV Rumbeke

πŸ—“ Zaterdag, 21 mei 2022

πŸ•— 20:00

🏟 De Leunen

πŸ† Interprovinciale eindronde

#️⃣ Knock-out fase 3 – The Final

ℹ️ Onze derde tegenstander in de Interprovinciale Eindronde is alweer van West-Vlaamse makelij.

KSV Rumbeke schakelde achtereenvolgens het Oost-Vlaamse KSC Mariakerke (3-2) en het Vlaams-Brabantse HO Bierbeek (3-1) uit.

Rumbeke mocht twee maal op eigen terrein aantreden, en normaal gezien zou ook de derde knock-out fase op hun kunstgrasveld doorgaan.

Beide partijen kwamen echter overeen – vanuit organisatorisch en recettematig – oogpunt om de match in het ruime Leunenstadion van ASV Geel te laten plaats vinden.

Aangezien de toegangscode voor de derde amateurklasse op tafel ligt, wordt er vandaag een pak volk in de thuishaven van ASV Geel verwacht.

In de reguliere competitie eindigde KSV Rumbeke op de vijfde plaats, waar het op de slotdag de rechtstreekse promotie naar de nationale reeksen in rook zag opgaan na verlies op Eendracht Wervik.

Uit deze provinciale reeks kennen wij natuurlijk al K Sassport Boezinge en KSC Blankenberge, die we respectievelijk in de eerste en de tweede knock out fase tegen kwamen.

Op 25/09/2021 won Rumbeke vlotjes van Boezinge met 3-0 ; Op 29/01/2022 was Boezinge dan weer te sterk voor onze opponent. Het werd toen 2-1 voor de oranje-zwarten.

Tegen Blankenberge werd het op de openingsspeeldag op 11/09/2021 een doelpuntjeskermis. Rumbeke trok aan het langste eind met 4-3. In Blankenberge op 27/02/2022 bleef het dan weer steken op een scoreloos gelijkspel.

In de kern van Rumbeke, dat trouwens ook in de prachtige blauw-witte kleuren speelt, vinden we niet direct bekende namen terug.

Misschien doet de naam Kenneth Vonck u wel een belletje rinkelen. Deze 34 jarige doelman zat in het seizoen 2006-2007 in de Europese selectie van de toenmalige eersteklasser KSV Roeselare.

De hoofdtrainer van KSV Rumbeke – de 61 jarige Geert Broeckaert – heeft wel heel wat ervaring op de teller staan als oud-speler van AA Gent, Cercle Brugge en RE Moeskroen.

Rumbeke scoorde in de competitie 55 keer.

Topschutter is Colin Dumoulin met 12 treffers, op de voet gevolgd door Naigell Vanfleteren met 11 doelpunten.

Robinson Woodruff incasseerde zowel tegen Mariakerke, als tegen Bierbeek een gele kaart en zal er vandaag dus niet bij zijn bij onze tegenstrever.

πŸ—’ I Kern KSV Rumbeke I

Joachim KENZI (D)

Sam VANDENBORRE (D)

Kenneth VONCK (D)

Mathis BEERLAND

Nordin BEHAEGHEL

Harold COOL

Hannes DE VIDTS

Jonas DECOENE

Mattijs DECOENE

Colin DUMOULIN

Jorg DUTOIT

Jens KINDT

Niel MAERTENS

Antoine OLIVIER

Warre REMAUT

Bjorn SUCAET

Lowie TYVAERT

Michiel TYVAERT

Jona VAN EECKHOUTTE

Jonas VAN EXEM

Naigell VANFLETEREN

Wannes VANHECKE

Jarne VERBRUGGHE

Henri VERDUYN

Nikolaas VERMAUT

Yoric VOLKAERT

Robinson WOODRUFF

2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ I Target 2000 I

Voor β€œde” match van het jaar dagen we jullie uit :

Kom met minstens 2000 blauw-witte supporters ( … 2440 zou echt te gek zijn …) naar De Leunen afgezakt en maak er een kolkende heksenketel of Zottenkot van (ge moogt kiezen).

Onmogelijk ??? Een twaalf jaar geleden deden 4000 Zotten het jullie al eens voor !πŸ‘‡

πŸ”—Β https://youtu.be/HyeLYx3BkXo

πŸ”΅βšͺοΈπŸ‘Š Allemaal Samen Verbroedering Geel