πŸ†š ASV Geel – RC Hades Hasselt (1-0)
πŸ—“ Woensdag, 24 augustus 2022
πŸ•– 19:00
🏟 De Leunen

_______________________________________________________________________

✍️ Matchverslag :

ASV Geel kreeg gisterenavond met RC Hades Hasselt een op papier sterkere tegenstander voorgeschoteld.
Bart Janssens had na een vrij makke vertoning tegen HO Bierbeek om reactie gevraagd van zijn spelers en kreeg die ook te zien op het terrein.
De blauw-witten speelden een vinnige wedstrijd met stevige duels en wonnen op een volwassen manier tegen de tweede nationaler.

De thuisploeg startte in haar gebruikelijke 3-4-3 opstelling met Hoebregs in de defensie en Aissa die een rijtje opschoof naar het middenveld.
El Ansri, Robin, Vanbroeckhoven en Van Leuffelen waren niet van de partij wegens blessure.
van Geffen ging gisteren onder het mes en Joosten kreeg van de kine groen licht om een level hoger te gaan in zijn revalidatie.

ASV Geel tapte dus duidelijk uit een ander vaatje en ging enthousiast te werk met sterke pressing op de bal.
De tegenstrever leek verrast door de Geelse aanpak en kwam niet verder dan de middenlijn.
Bij de zeldzame tegenprikken plooiden Oilil en Cvijetic gedisciplineerd terug en zorgden voor de nodige steun aan de driemans achterhoede.
Buiten enkele schoten vanuit de tweede lijn aan Geelse zijde zagen we echter geen doelrijpe kansen en mochten de 22 tenoren zich na 45 minuten in de kleedkamers van het noodzakelijke vocht gaan voorzien.
En of dat nodig was in deze zwoele omstandigheden !

Hades bracht in de tweede helft met Wala Zock, Efakia, Caubergs en Convents enkele sterke pionnen in stelling en stak gaande weg meer de neus aan het venster.
Belkouch moest enkele keren gepast tussen komen maar toonde zich zijn secure zelf, wat we van hem gewoon zijn.
Gaandeweg kwamen er ook meer ruimtes tussen de linies en na 68 minuten zette ASV Geel een splijtende tegenaanval op via El Maimouni en Kreydt.
Jordi, die als geen ander weet hoe hij door de defensie moet glippen, leverde een gemeten voorzet af en de sterk ingevallen N’Zo trapte koeltjes in één tijd overhoeks binnen (1-0).
Diezelfde N’Zo liep zich even later goed vrij en had zijn tweede aan de voet maar zijn schot hobbelde langs de verkeerde kant van de paal buiten.
En kort voor tijd gleed Carvalho de bal nipt naast na een goeie interceptie van Oilil en dito voorzet van alweer Kreydt.

ASV Geel spoelde met deze sterke prestatie de slappe koffie van de vorige oefenmatch door en kan zich klaarmaken voor de laatste voorbereidingswedstrijd tegen Zepperen.
Daarna is het voor echt en ontvangen we op de eerste speeldag “oude” bekenden Corstjens en Vandermeeren met mogelijke titelkandidaat KFC Houtvenne.

πŸ—’ Opstellingen :

πŸ”΅βšͺ️ ASV Geel : 1 Belkouch – 3 Van Parys – 5 Aissa – 6 Alessandro – 10 Kreydt – 11 Oilil – 16 Hoebregs©️- 17 Haid El Assiri – 18 Kamagate – 23 Cvijetic – 99 Carvalho

➑️ Invallers : 24 Pelic – 4 Vrijens – 7 Bielen – 8 N’Zo – 19 El Maimouni – 28 Ozden

1️⃣ Coach : Bart Janssens

🟒βšͺ️ RC Hades Hasselt : 1 Gijbels – 3 Leyssens – 5 Gueroui©️- 9 Maesen – 10 Bongiorno – 13 M Verbeeck – 16 B Verbeeck – 17 Jacquemyn – 19 Vanratingen – 20 Reykers – 21 Elens

➑️ Invallers : 2 Vannitsen – 4 Bartels – 8 Olaerts – 12 Claes – 14 Wala Zock – 18 Efakia – 22 Caubergs – 23 Convents

1️⃣ Coach : Mirco Micata

⚽️ Doelpunt :

⏱ 68′ 8 N’Zo (1-0)

πŸ‘β€πŸ—¨ Wedstrijdleiding :

🏴 Scheidsrechter : Glenn Janssens
🏳️ Assistent 1 : Gilles De Beuckelaer
🏳️ Assistent 2 : Tony Dirkx

πŸ”œ Volgende wedstrijd :

πŸ†š ASV Geel – KVV Zepperen Brustem
πŸ—“ Zaterdag, 27 augustus 2022
πŸ•• 18:00
🏟 De Leunen
πŸ“ Rauwelkoven 43B, 2440 Geel

πŸ”΅βšͺοΈπŸ‘Š Allemaal Samen Verbroedering Geel