Tweede keer, goeie keer !

Nadat de eerste poging gedwarsboomd werd door de verstrengde Coronamaatregelen, spelen we vanavond dan toch een oefenmatch tegen de ambitieuze Limburgse eerste-provincialer Zepperen Brustem.

Woensdag speelde de A kern van ASV Geel vriendschappelijk tegen VK Linden. Het werd een vooroorlogse score waarbij blauw-wit met 4-5 aan het langste eind trok. Onze spitsen Sherjill Mac-Donald en Hakim Bohrasasar konden hun eerste Geelse treffers op hun cv noteren. Zij scoorden elk tweemaal. Ook middenvelder Sheverinio Blanker deed zijn duit in het zakje met één raak schot. Minpunt was het uitvallen van Dries Verlinden met een knieblessure. We hopen voor hem dat hij niet te lang aan de kant moet staan.

Voor vanavond zijn er nog tickets verkrijgbaar aan de inkom (voorlopig nog tot max. 200 toeschouwers ; vanaf 1 september mogen we verdubbelen naar 400).

De Coronaregels blijven voor de rest van toepassing : afstand tussen de bubbels, mondkapje, … u kent ze ondertussen waarschijnlijk uit het hoofd …

Supporters, wij heten u straks alweer van harte welkom in het Leunenstadion en hopen op een sportieve en aantrekkelijke pot voetbal.

Om 19:00 rolt de bal … Allemaal Samen Verbroedering Geel 🔵⚪️👊