Communiqué vanwege het bestuur van ASV Geel

Enkele weken geleden nam ASV Geel akte van een overnamebod.

Omwille van de grote omvang en de impact op alle geledingen, nam de clubleiding in eer en geweten de tijd om dit  bod zo goed als mogelijk in al haar facetten tot in detail te bekijken en juridisch te laten onderzoeken.

De potentiële overnemers konden echter geen duidelijke informatie verschaffen over de identiteit van de werkelijke investeerders en geen garanties geven over de plannen op lange termijn.

Gezien de legitimiteit van de overname in twijfel werd getrokken door zowel clubleiding als externe adviseurs, werd bij meerderheid beslist om het overnamebod te weigeren.

Ondanks het feit dat het hele voetballandschap kreunt onder de huidige corona- maatregelen, bekrachtigt de club hiermee haar eerdere intenties om het bestaande businessplan tot uitvoering te brengen, ASV Geel lokaal te verankeren en haar toekomst op lange termijn te vrijwaren.

In haar visie blijft ASV Geel bovendien het belang onderstrepen van het investeren in een kwalitatieve jeugdopleiding, in een professionele omkadering en met vlotte doorstroming naar de A-kern.

Op deze manier willen we onze slogan echte waarde en kracht geven :

Allemaal Samen Verbroedering Geel 🔵⚪️👊