Onze beloften hebben de finale van de beker van Geel tegen KFCV Alberta gewonnen met 2-1.

In het eerste kwartier dreigde Geel tot 5 keer toe. Echter was Alberta efficiënt en opende de score in de 21ste minuut. Het antwoord van Geel liet niet op zich wachten. Twee minuten later stonden de bordjes weer gelijk: 1-1. Het laatste kwartier van de eerste helft werd gekruid met enkele goede kansen, onder meer belandde een schot op de binnenkant paal voor Geel. Onze beloften gingen rusten met een 1-1 tussenstand.

In een evenwichtigere 2de helft kwam Geel al na 3 minuten op voorsprong. Alberta gaf weerwoord met een kopbal in het pak dat van de lijn werd gekeerd en een kopbal vlak naast de paal. Geel had aan de overkant ook een mooie poging: een schot schuin op doel, de bal ging net naast. In de laatste vijf minuten onderscheidden aan beide kanten de keepers zich door de bal uit de benedenhoek te tikken. Ondanks de nederlaag  lieten de talrijk opgekomen supporters van Alberta zich nog eens horen en steunden hun ploeg minutenlang. De beloften van Geel mogen na de 2-1 winst de beker thuis houden op de Leunen! Knap gedaan gasten!