๐Ÿ’ผย ๐—ฃ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ฎ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ปย had bij aankomst aan het Leunenstadion gisteren om 18:00 het โ€œeerste schooldagโ€ – gevoel.
Nieuwe omgeving, nieuwe mensen, een nieuwe start.
Veel tijd om nerveus te zijn, was er niet want na het installeren in het trainerslokaal stond er al een briefing met zijn sportieve staff op het menu.
Stelselmatig druppelden ook de spelers binnen ; de habituรฉs ontspannen en opgewonden om hun partners in crime weer te zien ; de nieuwelingen en beloften een beetje onwennig en afwachtend.
Om 19:30 was het dan zo ver : terwijl er buiten ruim honderd supporters samentroepten en in de verte het deuntje van de kreemkaar te horen was, begonnen onze jongens in BarBeau met een korte stretching- en powersessie.
Een kwartier later stuurden Schrauwen en co. hun troepen naar buiten voor een anderhalf uur durende eerste oefensessie.
๐—š๐—ฎ๐—น๐—ฎ๐˜†๐—ฒ ๐—ž๐—ฎ๐—บ๐—ฎ๐—ด๐—ฎ๐˜๐—ฒย was er nog niet bij wegens werkverplichtingen, de overeenkomst metย ๐—๐—ฒ๐˜€๐˜‚๐˜€ ๐——๐—ฎ ๐—ฆ๐—ถ๐—น๐˜ƒ๐—ฎย werd vroegtijdig ontbonden enย ๐—๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ถ ๐—ž๐—ฟ๐—ฒ๐˜†๐—ฑ๐˜ย kreeg een inspuiting en bleef nog aan de kant.
๐— ๐—ถ๐—ธ๐—ฒ ๐—ฉ๐—ฎ๐—ป ๐—š๐—ฒ๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—ปย enย ๐—•๐—ฒ๐—ฎ๐˜‚ ๐—ก๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ๐˜†๐—ฒย hielden het uit voorzorg nog kalm aan en maalden vooral kilometers rond het oefenveld, dat qua kwaliteit trouwens niet moet onderdoen voor het A-terrein.
Keepertrainerย ๐— ๐—ถ๐—ธ๐—ฒ ๐—ฅ๐—ผ๐˜†๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ย liet metย ๐—ข๐˜‚๐˜€๐˜€๐—ฎ๐˜†๐—ฑ ๐—•๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ผ๐˜‚๐—ฐ๐—ต, ๐— ๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ฒ๐—น ๐——๐—ฒ๐—ฐ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ๐—บ๐—ฎ๐—ป, ๐—–๐—ฒฬ๐˜€๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฉ๐—ฎ๐—ป ๐—Ÿ๐—ฒ๐˜‚๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—•๐—ฎ๐˜‚๐—ฑ ๐—Ÿ๐—ฎ๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐˜†๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ปย vier doelmannen alle hoeken van de goal zien.
De sportieve staff geeft tijdens de voorbereiding ook enkele beloften de kans om ย mee te draaien en de talrijke kenners langs de zijlijn zagen onmiddellijk enkele ruwe diamanten bovendrijven.
Routiniersย ๐—ข๐˜‚๐˜€๐˜€๐—ฎ๐˜†๐—ฑ ๐—•๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ผ๐˜‚๐—ฐ๐—ต, ๐—ฆ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐—๐—ผ๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป, ๐—๐—ฒ๐—ฎ๐—ป-๐— ๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—น ๐—›๐—ผ๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ด๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐—ก๐—ถ๐—ฐ๐—ผ๐—น๐—ฎ๐˜€ ๐—ฅ๐—ผ๐—ฏ๐—ถ๐—ป namen het voortouw en stuurden de groep.
Bij de neofieten lieten vooralย ๐—˜๐—ฑ๐˜„๐—ถ๐—ป ๐—ช๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—–๐—ผ๐—ป๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜€ย zien een absolute meerwaarde voor deze kern te kunnen betekenen.
Nog opmerkelijk : gedurende de ganse sessie hing er een drone langs het terrein, bestuurd door onze nieuwe video – analistย ๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐—น๐˜€ ๐—–๐—ฎ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ต, waarbij geen enkele looplijn ongespot bleef.
Kortom : er hing gisteren een soort van magische dynamiek boven De Leunen.
We weten het : nieuwe borstels keren goed, maar toch โ€ฆ
Gaat dit het jaar van ASV Geel worden ?
๐Ÿ”ตโšช๏ธ๐Ÿ‘Š ๐˜ผ๐™ก๐™ก๐™š๐™ข๐™–๐™–๐™ก ๐™Ž๐™–๐™ข๐™š๐™ฃ ๐™‘๐™š๐™ง๐™—๐™ง๐™ค๐™š๐™™๐™š๐™ง๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™‚๐™š๐™š๐™ก