Beste allemaal

Zo snel, zo onverwacht ASV Geel verlaten…Ook voor mij een verrassing maar tegelijk een uitdaging die ik moest aangaan. Deel kunnen uitmaken van de technische staf van KV Mechelen, een eersteklasser, op het hoogste niveau in het Belgisch voetbal. Het is een jongensdroom en heeft zich ontwikkeld tot één van mijn persoonlijke ambities. Ik kijk ontzettend uit naar deze nieuwe werkomgeving want niemand is ooit volleerd.

Dat geldt ook voor onze spelers. Afgelopen seizoen startte moeizaam maar de progressie kwam er. Een jong beloftevol team met aardig wat talent en voetballend vermogen toonde bij momenten de weerbaarheid waar de Zotten voor staan. De zeges tegen Thes, Dessel en op Lierseblijven voor altijd bij. De steun van de supporters en medewerkers was er altijd. Ook in mindere perioden stonden ze er.Respect! Met speciale vermelding van Davy en Johan, echte clubmensen op wie je kon rekenen.

Geloof me vrij wanneer ik zeg deze warme club te verlaten met een dubbel gevoel. Samen hadden we nog iets te bewijzen. De nieuwe accenten van in de voorbereiding al op de eerste speeldagen zien terugkomen, getuige het seizoensbegin, gecombineerd met strijdlust, motiveert enorm en doet zoveel deugd. De groep is klaar om er een mooi seizoen van te maken.

Dany, Rob, Kris, het bestuur van ASV Geel, zelfs mijn eigen spelers en staf gunnen me deze kans en dat apprecieer ik enorm. Ik ben er zeker van dat de weg terug stevig is ingezet. Op de Leunen zullen ‘mijn boys’ me nog vaak terug zien. Keep going guys! Geen vaarwel maar tot weldra.

Bart.