πŸ“ Oud-Termienstraat 8, 3600 Genk
πŸ† 3e nationale VV B 2023-2024
βš”οΈ Speeldag 19

ℹ️ Van de aftrap tot het laatste fluitsignaal : de belangrijkste fases op een rij …

⌚️ 14:45 | DE OPSTELLINGEN | πŸ—’οΈ David Wijns en Beau Ndiaye starten in de basis. Diego D’Hondt en de heroptredende Jordi Kreydt zijn wisselopties.

⏱️ 0’ | AFTRAP | ▢️ Prins Carnaval heeft de match op gang getrapt.

🏴 Scheidsrechter : Dhr. A. Cayir
🏳️ Assistent 1 : Dhr. P. Pinxten
🏳️ Assistent 2 : Dhr. R. Pollaris

🌑️ 11 graden
🌀️ licht bewolkt
πŸ‘€ 300 toeschouwers

⏱️ 2’ | DOELPUNT | ⚽️ Termien komt heel vroeg op voorsprong door een doelpunt van Opdekamp (1-0).

⏱️ 15’ | LIVE | 🎬 ASV Geel heeft er een moeilijk eerste kwartier opzitten en ondergaat voorlopig de wet van de sterkste.

⏱️ 17’ | DOELPUNT | ⚽️ Gabriel Carvalho trapt de bezoekers op een dubbele voorsprong vanop de strafschopstip (2-0).

⏱️ 23’ | LIVE | 🎬 De vrije trap van Van Parys voor de grote rechthoek zoeft naast en over.

⏱️ 24’ | LIVE | 🎬 Haid El Assiri gaat neer in het strafschopgebied na vermeend contact van Baerts. Geen strafschop voor de bezoekers.

⏱️ 35’ | LIVE | 🎬 Blauw-wit steekt nu toch iets meer de neus aan het venster maar is onmondig voor doel.

⏱️ 45’ | HALF TIME | β˜•οΈ Onze jongens kregen in de eerste helft geen poot aan de grond.

Verbroedering begon met een achterstand aan de match na slap verdedigen waardoor de vinnige Opdekamp van dichtbij kon binnen tikken.

Termien combineerde erop los en duwde de bezoekers tegen de eigen zestien.

Na een kwartier haalde Belkouch de doorgebroken Stefani neer in de zestien meter.

Carvalho liet onze doelman geen kans vanop de stip.

De thuisploeg legde daarna haar zetel plat en controleerde de verdere eerste helft tegen een onmondig Geel.

Valkeners kon volop genieten van het stralende zonnetje en had zeer weinig werk op te knappen.

⏱️ 46’ | TWEEDE HELFT | πŸ”” En dan nu voetbal, jongens ! Geen wissels aan Geelse zijde.

⏱️ 46’ | DOELPUNT | ⚽️ Opnieuw laten De Zotten zich vroeg ringeloren. Dauwe haalt de trekker over (3-0).

⏱️ 51’ | LIVE | 🎬 Dauwe mag moederziel alleen inkoppen. Belkouch zweeft de bal vanonder de lat.

⏱️ 54’ | LIVE | 🎬 Haid El Assiri houdt de afvallende bal op hoekschop goed laag, maar Zaki ziet zijn schot naast gaan.

⏱️ 57β€˜ | WISSEL | πŸ”„ Dubbele wissel bij Verbroedering. Kreydt en D’Hondt komen in het team voor Van Parys en Walen De Keyser.

⏱️ 57’ | LIVE | 🎬 Een geweldige volley van Zaki op voorzet van Robin mist helaas zijn doel.

⏱️ 66β€˜ | WISSEL | πŸ”„ Kayahan komt in het team voor Haid El Assiri.

⏱️ 68’ | LIVE | 🎬 Hoebregs houdt Carvalho van de 4-0.

⏱️ 75’ | LIVE | 🎬 De thuisploeg controleert de match. Onze jongens komen overal een stap te laat en raken heel moeilijk door de vijandige linies.

⏱️ 78’ | LIVE | 🎬 Kreydt stuurt nu Convents toch doorheen de defensie. Marijn geraakt niet voorbij de uitgekomen Valkeners.

⏱️ 81’ | LIVE | 🎬 Kayahan kan al vallend afdrukken. Valkeners ziet de bal nipt naast gaan.

⏱️ 82’ | GELE KAART | 🟨 Diego D’Hondt bezondigt tweemaal aan een fout. De eerste keer kwam hij er mee weg. De tweede is goed voor de eerste gele kaart van de match.

⏱️ 85’ | LIVE | 🎬 Thuisspelers Opdekamp en Carvalho mogen gaan rusten en krijgen een terecht applaus van de Geel-aanhang.

⏱️ 90’ | EINDE | 🏁 (3-0) Gewogen en veel te licht bevonden tegen de toekomstige (?) kampioen …

Verbroedering kon op β€˜t Heke geen aanspraak maken op de punten.

Het moest op alle vlakken zijn meerdere erkennen tegen een heel sterk Eendracht Termien.

De thuisploeg scoorde vlak na rust een derde treffer en veegde daarmee het laatste greintje hoop weg.

Blauw-wit miste vandaag de grinta om er een match van te maken en liep veelal verloren op het terrein.

Convents had de kans op de eerredder maar de bal maakte op het drassige veld een cruciale stuit waardoor de afwerking in gebreke bleef.