🏆 1e Provinciale Antwerpen
⚽️ Speeldag 11

❇️ Wezel (1) en Berg en Dal (3) vochten gisteren al een onvervalste topper uit. De match bleef steken op een 0:0 gelijkspel nadat de bezoekers een half uur met 10 verder moesten na de uitsluiting van Bogaerts.

❇️ ASV Geel (4) kan morgen een goeie zaak doen en over Berg en Dal springen in het klassement mits winst tegen Bornem (12).

❇️ Ook Ternesse (5) wil bevestigen als subtopper tegen Bevel (9) dat vorige week tegen een zware nederlaag aanliep.

❇️ Kontich (2) staat voor een lastige verplaatsing naar Antonia (8). Jef Snyders en co. kunnen leider Wezel in de nek hijgen indien ze de thuisploeg over de knie kunnen leggen.

❇️ Oppuurs (13) en Leest (15) bevinden zich in de kelder van het klassement en kunnen maar beter winst op hun conto schrijven. Met een draw. schiet geen van beide elftallen iets op.

❇️ Retie (10) rijfde haar eerste puntje thuis binnen en moet nu naar Ranst (11). De thuisploeg verloor de laatste 5 matchen niet meer wil die trend verder zetten.

❇️ Vosselaar (6) is de runner up in de rangschikking terwijl Vorselaar (7) wat van zijn pluimen is verloren. Beide teams staan met 14 punten  en willen er drie bij schrijven.

❇️ Kalmthout – Zoersel is de kelderkraker van speeldag 11. Zoersel (14) is helemaal de pedalen kwijt na vier nederlagen op rij terwijl Kalmthout (16) graag eindelijk die rode lantaarn wil doorgeven.