🏆 1e Provinciale Antwerpen
#️⃣ Speeldag 25
🗓 Uitslagen zaterdag, 19 maart 2022

❇️ Leider Wezel won met forfaitcijfers van Zoersel en blijft op kop. De bezoekers behouden hun positie in de middenmoot ondanks twee verliesmatchen op een rij.

❇️ In de topper tussen ASV Geel en Berg en Dal trok de thuisploeg aan het langste eind, en komt op gelijke hoogte met de Meerhoutenaren. De motor van de bezoekers draait met een 4/12 plots niet zo soepel meer.

❇️ Kontich morste met punten bij Kalmthout. De Kontichse doelman Jef Snyders kreeg in de slotfase een tweede gele kaart. Kalmthout kwam met een strafschop nog langszij en rijft de laatste weken de punten vlot binnen.

❇️ Ternesse weet met 21 goals in de laatste vier matchen de weg naar doel blindelings te vinden. Gisteren ging Vorselaar met 5-1 voor de bijl. Hakim Borahsasar legde er alweer twee in het mandje. De bezoekers staan in de rechterkolom en zijn nog niet safe.

❇️ Retie bevindt zich in een vormdip na een 3/15. Gisteren was het een maatje te klein voor Antonia. Die laatste herpakken zich met deze overwinning na een reeks mindere wedstrijden.

❇️ In volle degradatiestrijd deed Oppuurs wat het moest doen. Het won met 2-1 tegen Vosselaar. Het team van Tom Gevers ziet de achtervolgers naderen en moet het stilaan warm krijgen.