🏆 Eerste Provinciale Antwerpen
#️⃣ Speeldag 25
👓 Vooruitblik

❇️ “De” affiche van volgend weekend is ongetwijfeld ASV Geel (3) – Berg en Dal (2). Zeggen dat deze match de competitie in een beslissende plooi zal leggen, is misschien overroepen, maar de winnaar van deze clash kan al een stevige uppercut toedienen.

❇️ Derde partij in het titeldebat en huidig leider – Wezel (1) – trapt speeldag 25 als eerste af tegen Zoersel (8) dat zaterdag lang stand hield tegen ASV Geel, maar uiteindelijk toch de duimen moest leggen.

❇️ Kontich (4) moest vorig weekend buigen tegen Wezel en stapt de bus op naar Kalmthout (13). Deze laatste is de voorbije weken onder stoom en staat zelfs op de tweede plaats in de stand voor de derde periode.

❇️ Ternesse (5) won vier van haar laatste vijf wedstrijden en is zeker nog niet afgeschreven voor een ticket voor de eindronde. Hakim Borahsasar en zijn team nemen het volgende zaterdag op tegen Vorselaar (9).

❇️ Antonia (11) is zaterdag gastheer voor Retie (6) dat zich afgelopen match liet ringeloren door Kalmthout. Antonia is in vrije val met drie verlieswedstrijden op een rij.

❇️ Zowel Ranst (7) als Leest (12) wonnen hun laatste wedstrijd en zien elkaar zondag in de ogen. Ranst zit in een comfortabele positie, de ploeg van Stavros Glouftsis kan de punten goed gebruiken.

❇️ Oppuurs (14) levert nog maar eens een strijd op leven of dood. Ditmaal is Vosselaar (10) de opponent, dat zijn wagonnetje zal proberen aan te pikken bij de middenmoot.

❇️ Helemaal onderaan in de stand wordt er gebikkeld tussen de laatste – Bornem (16) – en de voorlaatste – Bevel (15). Die laatste is moreel in het voordeel na het knappe gelijkspel in Berg en Dal vorig weekend. Bornem is al een hele tijd het winnen verleerd.