🏆 Eerste Provinciale Antwerpen
#️⃣ Speeldag 9
🔦 Preview

🗓 Zaterdag, 30 oktober 2021

❇️ Na ASV Geel kijkt Kontich met Wezel opnieuw een topper in de ogen. Wezel kan mogelijk de eerste periodetitel al binnenrijven.

❇️ Zowel Antonia (twee opeenvolgende verliesmatchen) als Leest (drie opeenvolgende verliesmatchen) kunnen de punten goed gebruiken. Morgenavond nemen zij het tegen elkaar op.

❇️ Het is van de openingsspeeldag geleden dat Vorselaar nog eens verloor. De afgelopen zeven matchen werden er steeds punten geraapt. Morgen stapt het de bus op naar het noodlijdende Oppuurs, dat de hete adem van de rode lantaarn in de nek voelt.

❇️ Ternesse probeert, mits winst, aansluiting te maken met de top van de rangschikking. Hiervoor zal het wel eerst voorbij Bornem moeten geraken.

❇️ ASV Geel treft thuis Zoersel, dat in een mindere periode zit. Opletten geblazen voor De Zotten, want een kat in het nauw maakt rare sprongen !

🗓 Zondag, 31 oktober 2021

❇️ Berg en Dal moet zondag met Bevel een lastige klip nemen. Bevel ging vorig weekend nog overtuigend winnen in Zoersel terwijl ook Berg en Dal aan de winnende hand bleef tegen Bornem.

❇️ Kalmthout trok vorige week eindelijk haar eerste winst over de streep. Dat vraagt om bevestiging tegen Retie, dat wel een zeer sterke uitreputatie kan voorleggen.

❇️ Vosselaar en Ranst zijn weggeslopen uit het degradatie moeras en treden zondag tegen elkaar in het strijdperk.