Onder impuls van een luidruchtige aanhang, haalden De Zotten hun tweede overwinning van het seizoen binnen.
KFC Ranst was het slachtoffer van dienst.
De bezoekers waren heer en meester op het middenveld en creëerden in de aanvangsfase enkele kansen.
De beste was voor Kristof Bloemen die een haardot te kort kwam op een prima voorzet van Mo Bakkali.
Halverwege de eerste helft was het wel prijs toen Jean-Michel Hoebregs een heerlijke center van Jarne Vrijsen binnen kopte (0:1).
De thuisploeg kon Oussayd Belkouch Van Hyfte nauwelijks bedreigen tijdens de eerste 45 minuten.
Commotie na 10 minuten na rust, wanneer een heetgebakerde thuisaanhanger zijn gram kwam halen bij de Geelse achterban.
Het arbitrale trio stuurde beide elftallen vijf minuten naar binnen om de gemoederen te bedaren.
De pas ingevallen Gabriel Alleoni nam nadien alle twijfels weg met alweer een kopbal goal (0:2).
Zes op zes met volwassen voetbal en alweer een clean sheet voor de Geelse goalie : de sportieve staff kan niet ontevreden zijn.
U kunt vanaf nu uw nominatie voor uw Man Of The Match uitbrengen via deze link 👇
Stemmen kan tot morgen 15:00.