In een voetbalclub zien we ieder seizoen nieuwe spelers neerstrijken, terwijl er ook spelers andere oorden opzoeken.

Bij ASV Geel is dat niet anders …

Onlangs zagen we Ahmet Karadayi nog eens passeren op onze facebookpagina.

De 24 jarige flankaanvaller maakte tussen juli 2016 en december 2017 anderhalf seizoen furore in de blauw-witte voorlinie.

“Hoe zou het intussen met hem zijn ?”, vroegen wij onszelf af.

Tijd voor een kort interview …

ASV Geel : “Dag Ahmet, lang geleden dat we nog iets van jou hebben gehoord. Hoe gaat het met jou ?”

Ahmet : “Met mij gaat alles prima, bedankt. En met jullie ?”

ASV Geel : “Goed, alleen geen voetbal op De Leunen voorlopig. Alles ligt stil, uitgezonderd de Jupiler Pro League en de Proximus League. We zagen gisteren jouw naam langskomen op onze sociale media. In hoeverre volg je onze club nog ?

Ahmet : “Ik probeer de club zo veel mogelijk te volgen op facebook. Die wedstrijd voor de Croky Cup tegen Standard  was een onvergetelijk moment in mijn carriere bij ASV Geel.”

ASV Geel : “Na je Geelse periode trok je naar Turkije, naar Karabukspor. Waar speel je momenteel ?”

Ahmet : Ik heb 1,5 jaar gevoetbald bij Karabukspor. Nu zit ik aan mijn 2de seizoen bij Kirsehirspor. Dat is een club uit de 2e Turkse Liga (3e niveau). We staan momenteel op de 4e plaats in het klassement met 14 punten uit 8 matchen. Ik stond 7 wedstrijden in de basis en scoorde 1 goal en gaf 3 assists.”

ASV Geel : “Dat zijn alvast knappe statistieken ! Hoe is het leven in Turkije in deze Coronatijden en wordt er momenteel nog gevoetbald ?”

Ahmet : “Voetballen is geen probleem hier. Wekelijks worden er immers 2 corona-testen afgelegd. Zo probeert men de risico’s tot een minimum te beperken. Het dagelijkse leven verloopt normaal omdat er strikte maatregelen zijn genomen waaraan iedereen zich houdt.”

ASV Geel : “Wat doe je zoal buiten het voetbal ? Welke zijn je andere hobby’s ?”

Ahmet : “Wij proberen momenteel om zo veel mogelijk de contacten buiten ons team te beperken. Daardoor zit ik vaak op mijn Play Station.”

ASV Geel : “Met welke teamgenoot uit je Geelse periode heb je nog het meeste contact ?”

Ahmet : “Wanneer ik in België ben, spreek ik af en toe nog eens af met Willem Celen (nu RC Hades Hasselt). Maar heb ook contact met de andere spelers.”

ASV Geel : “Bedankt voor dit interview, Ahmet ! Veel succes nog met je voetbalcarrière en altijd welkom in het Leunenstadion mocht je in de buurt zijn.”

Ahmet : “Graag gedaan. Zal ik zeker doen ! Veel groeten aan iedereen en ik hoop dat ASV Geel heel snel terug naar het niveau mag keren waar het thuis hoort !”