Aan het einde van dit seizoen nemen we ook afscheid van Jordi Kreydt.

De 27-jarige aanvaller kwam in 2022 over van eerste provincialer Kontich FC waar hij met 23 doelpunten topschutter werd.

Jordi verteerde de stap naar derde nationale zonder verpinken en wist ook bij ASV Geel vorig jaar de weg naar de netten moeiteloos te vinden.

Op het einde van het seizoen sukkelde hij echter met een vervelende blessure die hem deze zomer in de voorbereiding nog behoorlijk parten speelde.

Uiteindelijk moest een operatie solaas brengen, maar de Lierenaar knokte keihard terug en stond eind januari – veel vroeger dan voorzien – terug op het voetbalveld.

Tot nu toe speelde Jordi 54 officiële wedstrijden bij Verbroedering en scoorde in totaal 20 doelpunten.

Wij wensen hem alle geluk toe bij zijn volgende uitdaging, maar rekenen nog op hem voor de resterende wedstrijden van deze competitie.

En zo net kondigde reeksgenoot KFC Nijlen op haar Facebookpagina de komst aan van Beau Ndiaye.

De 24-jarige verdediger kwam over van tweede nationaler Berchem Sport en bleek al van bij de start van de huidige competitie een echte aanwinst te zijn voor Verbroedering.

Beau betwistte – nadat hij zelf even een pauze inlaste – tot op heden 12 officiële duels en scoorde veertien dagen geleden zijn eerste treffer voor ASV Geel.

Onze club wenst ook aan Beau alle succes toe in zijn verdere voetbalcarrière!

🔵⚪️👊 Verbroedering Geel