🎬 Vrije trap Molenberghs: dan is het altijd opletten. Nipt naast.

🎬 Smeets met een gevaarlijk voorzet-schot. Belkouch moet lijf en leden riskeren.

🟨 Kayahan krijgt geel voor een overtreding op Van Pol.

⏱️ 64β€˜ | WISSEL |

πŸ”„ D’Hondt ↔️ Kayahan

⏱️ 63’ | LIVE |

🎬 Belkouch moet zich helemaal strekken op een rechtstreekse vrije trap van Molenberghs.

⏱️ 61’ | LIVE |

🎬 De bezoekers moeten nu profiteren van het momentum. Berg en Dal moet reorganiseren na de uitsluiting maar Verbroedering gaat slordig om met de ruimtes.

⏱️ 55’ | LIVE |

🎬 Smeets krult een bal nipt naast de verste paal.

⏱️53 ’ | LIVE |

🎬 Convents komt helemaal alleen voor de keeper faalt oog in oog met Lenaerts.

⏱️ 49’ | LIVE |

🎬 Berg en Dal moet verder met 10. Joris trekt aan de noodrem op Haid El Assiri en krijgt zijn tweede geel.

⏱️ 46’ | TWEEDE HELFT |

πŸ”” De bel voor de tweede helft heeft geklonken. Tom Schipper doet voorlopig geen verdere wissels.

⏱️ 45’ | RUST |

β˜•οΈ 0-0 bij de rust. ASV Geel had het aanvankelijk moeilijk met dit stevig Berg en Dal maar herstelde gaandeweg het evenwicht.

⏱️ 44’ | LIVE |

🎬 Verbroedering komt nadrukkelijk opzetten. Kreydt gaat door de buitenspelval maar mikt op de benen van Lenaerts.

⏱️ 41’ | LIVE |

🎬 D’Hondt gaat diep, Kreydt laat slim lopen maar Quintiens kan van dicht niet afwerken.

⏱️ 33β€˜ | WISSEL |

πŸ”„ Ndiaye ↔️ Haid El Assiri

⏱️ 31’ | LIVE |

🎬 Molenberghs legt de bal panklaar op het hoofd van Van Pol. Die viseert de hoek maar Belkouch is paraat. Een 100% kans.
Ndiaye ligt op de grond en moet vervangen worden.

⏱️ 25’ | LIVE |

🎬 ASV Geel moet het hebben van sporadische uitbraken. Een trap van Hoebregs op hoekschop belandt in de edele delen van Vankrunkelsven. Die moet even bekomen.

⏱️ 21β€˜ | GELE KAART |

🟨 Quintiens wordt met geel bestraft na een trap op de enkels van Molenberghs.

⏱️ 19’ | LIVE |

🎬 Molenberghs legt een vrije trap in de zestien. De Geelse defensie twijfelt. Voorn kopt via Belkouch in corner.

⏱️ 17’ | LIVE |

🎬 Smeets flirt met geel na een overtreding op Convents.

⏱️ 11’ | LIVE |

🎬 Nieuwe hoekschop voor de thuisploeg. Molenberghs vindt het hoofd van Van Pol, maar die kan niet genoeg kracht zetten. Belkouch plukt.

⏱️ 9’ | LIVE |

🎬 Joris mag inkoppen bij een hoekschop. Ndiaye staat in de weg.

⏱️ 7’ | LIVE |

🎬 We noteren de eerste doelpoging en die is voor de thuisploeg.
Smeets trapt hoog over.

⏱️ 0’ | AFTRAP |

▢️ Tom Schipper kiest voor een versterkt middenveld met Diego D’Hondt.
Hierdoor zit Seppe Maesen op de bank.
Ook Berkant Kayahan is wisselspeler, Eurova N’Zo valt af.
Bij de thuisploeg zijn Creemers en Battista geel geschorst.
Joris komt in het elftal, Ben Ziane zit op de bank.

⌚️16:30 | DE OPSTELLINGEN |

πŸ”΅βšͺ️ ASV Geel: 1 Belkouch – 3 Joosten – 5 Quintiens – 6 Wang – 7 D’Hondt – 9 Kreydt – 12 Wijns – 16 Hoebregs©️ – 20 Robin – 22 Ndiaye – 23 Convents.

πŸ”„ wissels: 24 Decoopman – 10 Haid El Assiri – 19 Maesen – 21 Kayahan.

πŸ‘” coach: Tom Schipper

πŸŸ’πŸ”΄ K Berg en Dal VV: 1 Lenaerts – 2 Bogaerts – 5 Vankrunkelsven – 8 Voorn©️- 9 Van Pol – 10 Vereijken – 11 Joris – 13 Molenberghs – 14 Smeets – 18 Remen – 23 Appeltans.

πŸ”„ wissels: 6 Wouters – 7 Gevers – 19 Alaerts – 21 Ben Ziane.

πŸ‘” coach: Aziz Moutawakil

πŸ“» Live interventies door onze ASV reporter Steven Pelckmans op radio www.geelfm.be (107 FM).

🎬 Van de aftrap tot aan het laatste fluitsignaal : beleef de wedstrijd mee vanop de eerste rij via deze Livescore.