🆚 KFC Nijlen ✖ī¸ ASV Geel
🗓ī¸ Zondag, 25 februari 2024
🕒 15:00
🏟ī¸ Stadion KFC Nijlen
📍 Graanweg, 2560 Nijlen
🟩 Natuurgras
🏆 3e nationale VV B 2023-2024
⚔ī¸ Speeldag 22

Met een nipte zege tegen EWS Schoonbeek-Beverst is ASV Geel goed begonnen aan de derde periode van de huidige competitie.
KFC Nijlen, de tegenstander van vandaag, doet het prima in deze campagne en volgt in het spoor van Verbroedering met slechts ÊÊn puntje achterstand op de zesde plaats in de algemene stand.
Straks kan de rangschikking er bijgevolg weer helemaal anders uitzien.
Tot op heden konden De Zotten tegen geen enkele opponent een zes op zes neerzetten.
Na de duidelijke 3-0 zege op de tweede speeldag – en mits winst deze namiddag – kunnen ze daar voor de eerste keer in lukken.
Het team van Sam Vermeulen mist vandaag weliswaar enkele geschorste basisspelers, maar zal ongetwijfeld haar huid duur verkopen.
Tom Schipper aan de andere kant, moet rekening houden met de afwezigheid van zijn aanvoerder Jean-Michel Hoebregs, die na zijn rode kaart tegen KFC Turnhout op het strafbankje moet toekijken.
Supporters die met eigen vervoer komen, kunnen hun wagen parkeren in de Goorstraat, waar langs beide kanten van de weg voldoende plaats is.
KFC Nijlen werkt met gescheiden loketten, en heeft voor de ASV Geel aanhang een eigen supporterszone voorzien, met drankstand en toiletten.
Op de overdekte tribune is een afgebakend gedeelte voorbehouden voor onze supporters.
Tot straks in Nijlen!

đŸ”ĩâšĒī¸đŸ‘Š Verbroedering Geel