πŸ•’ 19:30
πŸ“ Houtstraat 4A, 2960 Sint-Lenaarts

✍️ MATCHVERSLAG :

Met een gevleid gelijkspel stapte ASV Geel de bus naar de Leunen weer op.
Het kreeg met Sint-Lenaarts een stevige tegenstander voor de kiezen, dat De Zotten met veel mentaliteit en fysieke kracht opving.
De eindstand stond na een dik half uur al op het scorebord.
Robin had met een achterwaartse kopbal blauw-wit op voorsprong getrapt, maar een minuut later hingen de bordjes alweer gelijk na een goal van ex-ASV’er Borahsasar.
In de tweede helft was het de thuisploeg die de wet dicteerde en moest Belkouch enkele keren zijn team in de match houden.
Het aantal gemiste kansen van de thuisploeg maakte pijnlijk duidelijk waar het schoentje wringt bij de mannen van coach Vergeylen : efficiΓ«ntie in de zestien.
Aan de overzijde claimden de bezoekers een terechte strafschop na hands in de zestien, maar dat werd door de vingers gezien door de arbitrage.
Alessandro viel in de slotfase uit met een ernstige blessure.

Bart Janssens recupeerde met Cvijetic en Vanbroeckhoven twee pionnen, maar zag Joosten uitvallen.
Cvijetic mocht onmiddellijk in de basis starten, waardoor Oilil van flank wisselde.
Voorin moest het duo Kreydt en Carvalho voor oorlog zorgen, bij afwezigheid van Haid El Assiri en Mbenza.

De eerste helft verliep vrij opgaand waarbij het wedstrijdverloop goed op en neer ging, maar er vielen echter weinig prangende fases te noteren.
De bezoekers hadden het knap lastig op het middenveld met de power en body van Sint-Lenaarts.
Borahsasar deelde een eerste verwittiging uit met een kopbalgoal, die terecht werd afgevlagd door buitenspel.
Aan de overzijde kwam de openingstreffer letterlijk uit de lucht vallen.
Op het half uur raakte Oilil de bal ongelukkig, die dwarrelde op het hoofd van Robin, die met een rake kopbal Nolle het nakijken gaf (0-1).
Nauwelijks was er opnieuw afgetrapt, toen Borahsasar volledig vrij de bal in doel kon lopen (1-1).
In het laatste kwartier namen de groen-gelen het heft in handen, maar Belkouch werd niet meer op de proef gesteld.

Na de rust zocht ASV Geel haar heil in de lange bal, maar dat bleek niet de juiste tactiek.
Kreydt en Carvalho zagen de ballen over hun hoofd vliegen, en moesten dikwijls achter een ongrijpbare bal hollen.
Vanuit de omschakeling was de thuisploeg aartsgevaarlijk via de ingevallen sneltrein Nganga.
Belkouch moest enkele hete standjes ontmijnen en hield zo De Zotten in de wedstrijd.
In de slotfase kreeg ASV Geel langs Alessandro de kans om op een diefje de overwinning mee te pikken, maar Nolle had een schitterende parade in huis en dook de bal in hoekschop.
Sint-Lenaarts stelde het punt veilig door in de laatste 5 minuten de ballen het stadion uit te keilen.

Met dit punt bleven de Geelsupporters op hun honger zitten, terwijl de thuisploeg best tevreden leek met deze puntendeling.

πŸ—’ OPSTELLINGEN :

🟒🟑 KFC Sint-Lenaarts : 30 Nolle ©️- 3 Van Den Muysenbergh (⏱59′ 2 Kenis) – 6 Nelson – 8 Vissers – 9 Claessens – 10 Daoudi – 16 De Vulder – 17 Dhaene – 18 Dondo-Ndubo (⏱63′ 7 Nganga) – 33 De Graeve – 95 Borahsasar (⏱83′ 22 Ahmed).

πŸ”΅βšͺ️ ASV Geel : 1 Belkouch – 5 Aissa – 6 Alessandro – 9 El Ansri – 10 Kreydt (⏱84′ 8 Vanbroeckhoven) – 11 Oilil (⏱74′ 7 Bielen) – 16 Hoebregs ©️- 19 Van Parys – 20 Robin (⏱74′ 4 Vrijens) – 23 Cvijetic – 99 Carvalho.