| 𝗠𝗔𝗑 𝗩𝗔𝗑 π——π—˜ 𝗠𝗔𝗧𝗖𝗛 |

πŸ†š ASV Geel βœ–οΈ KVV Zepperen-Brustem (2-1)

πŸ—“οΈ Zaterdag, 2 december 2023

πŸ•— 20:00

🏟️ Stadion De Leunen

πŸ“ Rauwelkoven 43B, 2440 Geel

πŸ† 3e nationale VV B 23-24 / match 14

🧐 Deze drie genomineerden werden geselecteerd door onze ASV Geel experten :

πŸ’ͺ π™Žπ™©π™žπ™Ÿπ™£ π™Œπ™ͺπ™žπ™£π™©π™žπ™šπ™£π™¨ speelt al het hele seizoen op een constant hoog niveau. Defensief stabiel, sterk in de duels en staat ondanks zijn lengte ook zijn mannetje in de lucht. Bleef ook tijdens de collectief mindere periode in zijn kracht. De laatste wedstrijden ook offensief dominant aanwezig.

πŸ’ͺ π™€π™™π™¬π™žπ™£ π™’π™–π™£π™œ nam gisteren zijn rol als metronoom ten volle op. Steeds aanspeelbaar, balletje in één tijd spelen, het spel verleggen wanneer het moest, diepgang wanneer het kon. Leek in de tweede helft toch wat last te hebben van zijn botsing eerder in de match, maar speelde op karakter de 90 minuten vol.

πŸ’ͺ π™•π™–π™ π™–π™§π™žπ™– π™ƒπ™–π™žπ™™ 𝙀𝙑 π˜Όπ™¨π™¨π™žπ™§π™ž was met zijn acceleraties en snelheid alweer een gesel voor de tegenstander.

Blijft zijn niveau telkens opkrikken en kan nu duidelijk de klik maken tussen de zaal en het veld. Aanbieden, kaatsen, weer vrij lopen en snelheid maken : enorm moeilijk af te stoppen op die manier.

πŸ—³οΈ De keuze van de kijker :

πŸ₯‡π—¦π—§π—œπ—π—‘ π—€π—¨π—œπ—‘π—§π—œπ—˜π—‘π—¦

πŸ”΅βšͺοΈπŸ‘Š 𝖠𝗅𝗅𝖾𝗆𝖺𝖺𝗅 𝖲𝖺𝗆𝖾𝗇 π–΅π–Ύπ—‹π–»π—‹π—ˆπ–Ύπ–½π–Ύπ—‹π—‚π—‡π—€ 𝖦𝖾𝖾π—