➡️ VOOR JULLIE …

“Beste ASV Geel familie

De spelersgroep wilt eventjes een woordje kwijt voor het eindejaar.

Wij willen iedereen bedanken die ons de afgelopen maanden gesteund heeft en ervoor zorgde dat we onder optimale omstandigheden konden presteren.

In eerste instantie de supporters, jullie maakte van elke uitmatch een thuismatch. Ook bij de thuiswedstrijden geeft jullie steun ons de extra motivatie die we nodig hebben.

Daarnaast ook de vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat wij als speler verwend worden en in perfecte omstandigheden kunnen presteren. In het bijzonder de uitstekende velden (Rik en co) zijn een luxe en dat beseffen we bij elke uitmatch.

Tot slot het bestuur. Wat velen niet weten is dat deze mensen dag en nacht met de club bezig zijn bovenop hun professionele verplichtingen en vaak als vrijwilliger. Een club die in een dal zat en IN COVID-19 tijden zo doen heropleven is prachtig om te zien.

100x bedankt aan iedereen die begaan is met de club. Als spelers vertalen wij het harde werk achter de schermen op het veld. Daarom dat we dit eventjes wilden meedelen als een teken van dank want jullie betekenen heel veel voor ons. Het moeten niet altijd de spelers/staff zijn die in de spotlights staan.

Hopelijk zien we jullie snel terug op de velden en kunnen we onze goede reeks verder zetten. We zullen er alles aan doen om jullie niet teleur te stellen. Deze club hoort op een hoger niveau thuis en we zijn op de goede weg.

Geniet allemaal samen van de feestdagen en hou het gezond. Tot snel!

Groetjes,

De voltallige spelerskern en staff 🔵⚪️👊”