Het voorbije weekend heeft ASV Geel een nieuw beleidsteam binnen de jeugdopleiding aangesteld.

Vanuit de constructieve samenwerking die er het voorbije jaar reeds was met K. Lyra-Lierse, zullen Kurt Teugels en Jan Meekels zich samen met Johan Verachtert en Guy Ceusters gaan ontfermen over de vernieuwde manier van werken binnen de jeugdopleiding.

Kurt Teugels is nu reeds 4 jaar TVJO bij K. Lyra-Lierse en tevens docent bij Voetbal Vlaanderen.

Jan Meekels was bij K. Lyra-Lierse de stuwende kracht achter de vernieuwde sportieve opleidingsvisie die hij nu ook bij ASV Geel stap per stap zal implementeren.

Kurt Teugels zal naast zijn rol als TVJO bij K. Lyra-Lierse eerder een verbindende en adviserende rol gaan spelen bij ASV Geel terwijl Jan Meekels de nieuwe TVJO zal worden die de sportieve leiding op zich zal nemen.

Hij zal hierin mee gesteund en ondersteund worden door Johan en Guy die reeds jaren aan de club verbonden zijn en dit dus ook blijven.

Kurt en Jan zullen de komende tijd samen met Johan en Guy een kader zetten richting komend seizoen en de verdere toekomst.

Jan zal dan ook al vanaf vandaag, dinsdag 6 april per direct de overstap maken vanuit K. Lyra-Lierse en aanwezig zijn op de club.

Allemaal Samen Verbroedering Geel

In Youth We Trust 🔵⚪️👊