šŸ¤ I PARTNERSHIP I

ā‡ļø SBB Accountants en Adviseurs

šŸ–Š Onlangs ondertekenden Dirk Goossens van SBB Accountants en Adviseurs en ASV Geel een nieuwe partnership overeenkomst.

Vanuit haar rijkeĀ expertiseĀ en in samenwerking met hun gespecialiseerdeĀ kenniscellenĀ biedt SBB klanten eenĀ multidisciplinaire aanpak. Haar digitale omgeving ā€“ gericht op excellente ondersteuning ā€“ verrijken ze met professioneel, persoonlijk advies in functie van de behoeften van haar klanten.

Voor ondernemers, vrijeberoepsbeoefenaars en organisaties in social profit wil SBB optreden alsĀ ondernemerscoach. Ze biedt hen een integrale dienstverlening in accountancy, fiscaliteit, omgevingsreglementering en zakelijk juridisch advies.

De medewerkers van SBB zijn, net als hun klanten, gepassioneerd doorĀ ondernemerschap. Op een pragmatische en proactieve manier, geven ze, dicht bij de klant, elke stap van het ondernemerschap mee vorm.

Samenwerking, professionaliteit, ondernemerschap, respect en transparantie zijn deĀ bedrijfswaardenĀ die SBB koestert, intern en extern.ā€‹

šŸ™ Bedankt voor je vertrouwen in ASV Geel, Dirk, en tot binnenkort op De Leunen !

šŸ¢ SBB Geel, Antwerpseweg 10, 2440 Geel

šŸ”—Ā https://www.sbb.be

šŸ“ØĀ Bent u benieuwd naar de vele voordelen van ons partnership concept ?
Vraag dan snel onze professionele brochure aan.
De account-managers van ASV Geel geven u graag bijkomende informatie šŸ‘‡

šŸ”—Ā https://asvgeel.be/partnership

šŸ”µāšŖļøšŸ‘Š Allemaal Samen Verbroedering Geel