πŸ—“ Zaterdag, 17/09/2022

πŸ•’ 19:30

πŸ†š KFC Sint Lenaarts – Eendracht Termien

Sint Lenaarts liep vorige week een blauwtje op in Beverst (1-0) terwijl Termien thuis niet verder geraakte dan een gelijkspel tegen een stug Kampenhout (2-2).

πŸ•’ 19:30

πŸ†š KFC Zw. Leeuw – KFC Nijlen

Zwarte Leeuw blijft voorlopig onder de verwachtingen met een 0 op 6. Vorige week zag het in de slotfase tegen 10 man van Houtvenne een driepunter in laatste instantie uit de handen glippen (2-1). Nijlen kreeg thuis een pak voor de broek tegen een uitermate efficiΓ«nt ASV Geel (2-5).

πŸ•— 20:00

πŸ†š KAC Betekom – K Witgoor Sport

Betekom trok in extra time een gelijk spel over de streep tegen Diest (1-1). Witgoor behaalde een nipte overwinning tegen Wijgmaal (1-0).

πŸ•— 20:00

πŸ†š ASV Geel – FC Wezel Sport

Vorig seizoen vochten beide teams een verbeten strijd uit voor de titel in eerste provinciale. Morgen kijken ze elkaar op een hoger niveau weer in de ogen. ASV Geel hield schietoefeningen in Nijlen (2-5), terwijl Wezel het niet onder de markt had tegen de buren uit Beringen (3-2).

πŸ•— 20:00

πŸ†š FC Esperanza Pelt – EWS Beverst

Pelt had een ander scenario verwacht na twee wedstrijden. De Limburgers startten met de nodige ambities aan de competitie, maar bengelen voorlopig onderaan met 0 punten. Het verloor vorig weekend met ruime cijfers tegen Wellen (4-1). Een heel ander verhaal zien we bij Beverst, dat verrassend mee aan de leiding staat na een tweede winstmatch tegen St. Lenaarts (1-0).

πŸ•’ 20:00

πŸ†š KVK Beringen – KFC Diest

De mooiste affiche van het weekend is het treffen tussen de twee traditieclubs Beringen en Diest. Beringen verloor vorig weekend tegen het sterke Wezel (3-2) terwijl Diest de overwinning in de slot van de match tegen Betekom nog door de neus geboord zag (1-1).

πŸ—“ Zondag, 18/09/2022

πŸ•’ 15:00

πŸ†š Sporting Kampenhout – KFC Houtvenne

Dat Kampenhout een stugge tegenstander is, ondervonden Nijlen en Termien al (2-2).

Houtvenne moest voor de tweede maal op rij geruime tijd met 10 man verder na een rode kaart. Het kon in de slotfase tegen Zwarte Leeuw met powerplay de achterstand nog helemaal ombuigen (2-1).

πŸ•’ 15:00

πŸ†š KOSC Wijgmaal – KVK Wellen

Wijgmaal heeft na een 0 op 6 nog werk voor de boeg. Het verloor vorig weekend in Witgoor na een matige partij (1-0). Wellen overtuigde door met ruime cijfers te winnen tegen Pelt (4-1) en kan zeker tot het kransje kanshebbers gerekend worden !