πŸ—“ ZATERDAG, 15/10/2022

πŸ†š KFC ZWARTE LEEUW (16) – ASV GEEL (4)
πŸ•’ 19:30

Zwarte Leeuw blijft in het sukkelstraatje hangen na nieuw verlies tegen rechtstreekse concurrent Kampenhout (3-1).
ASV Geel zag twee doelpunten afgekeurd en moest zich tevreden stellen met een gelijkspel tegen Wellen (0-0).

πŸ†š KFC DIEST (9) – FC WEZEL SPORT (1)
πŸ•’ 19:30

Diest keek in Witgoor na 60 minuten tegen een 3-0 achterstand aan. Het kon nog terug knokken maar dat was niet voldoende om punten te rapen (3-2)
Wezel gaat onverstoorbaar op haar elan van vorig seizoen verder. Deze keer moest Pelt eraan geloven (3-2).

πŸ†š KEWS BEVERST (5) – KVC HOUTVENNE (2)
πŸ•’ 19:30

Beverst kon in de eerste helft nog gelijke tred houden tegen Termien. Na rust kon het niet vermijden dat de Genkenaren de punten thuis hielden (2-0).
De motor van Houtvenne lijkt op toerental te komen. Na de doelpuntenkermis in Wellen volgde opnieuw een ruime overwinning tegen Sint-Lenaarts (4-0).

πŸ†šΒ KFC SINT-LENAARTS (15) – SPORTING KAMPENHOUT (13)
πŸ•’ 19:30

Sint-Lenaarts was meer dan een maatje te klein tegen Houtvenne en is terug gezakt naar de kelder van het klassement (4-0).
Kampenhout spoelde de kater van Wijgmaal door met een deugddoende overwinning tegen Zwarte Leeuw (3-1).
Hiermee sluipt het wat weg uit de onderste regionen.

πŸ†š FC ESPERANZA PELT (11) – KVK BERINGEN (12)
πŸ•— 20:00

Pelt moest haar meerdere erkennen in Wezel en blijft het moeilijk hebben om resultaten neer te zetten (3-2).
Beringen moest het hoofd buigen tegen ploeg in vorm Betekom (1-2).
Pas in de slotfase kon het de eerredder op het bord zetten.

πŸ†š KVK WELLEN (10) – KFC NIJLEN (6)
πŸ•— 20:00

Wellen miste efficiΓ«ntie en killersinstinct om te scoren tegen Geel (0-0).
Met een gelijkspel zakt het wat weg in de stand.
Nijlen had een strafschop nodig tegen Wijgmaal om langszij te komen.
In het absolute slot haalde Verstraeten nog de vernietigende trekker over (2-1).

πŸ—“ ZONDAG, 16 OKTOBER 2022

πŸ†š EENDRACHT TERMIEN (3) – K WITGOOR SPORT (8)
πŸ•’ 15:00

Termien wachtte tot in de tweede helft om toe te slaan tegen Beverst (2-0).
Witgoor maakte het nog spannend tegen Diest door de tegenstander weer in de match te laten komen (3-2).

πŸ†š KOSC WIJGMAAL (14) – KAC BETEKOM (7)
πŸ•’ 15:00

Na de belangrijke winst in speeldag 5 liet Wijgmaal het opnieuw afweten tegen Nijlen (2-1).
Topschutter Mertens scoorde voor de Brabanders, maar hij zag zijn team een minuut voor tijd toch nog de boot ingaan.
Betekom is in de winning mood en legde ook Beringen over de knie (1-2).
Het maakt een mooie sprong in de rangschikking.