🗓 ZATERDAG, 01/10/2022

🆚 KFC DIEST (8) – EENDRACHT TERMIEN (2)
đŸ•ĸ 19:30

Diest verloor op het veld van promovendus en verrassing Beverst voor de eerste keer dit seizoen (1-0). Termien lost voorlopig de verwachtingen helemaal in en gaat mee aan de leiding na winst tegen Wijgmaal (3-1).

🆚 KFC SINT LENAARTS (10) – FC WEZEL SPORT (3)
đŸ•ĸ 19:30

Sint-Lenaarts scoorde in blessuretijd de gelijkmaker in Nijlen maar heeft nog niet helemaal het goede ritme te pakken (1-1). Wezel heeft een spits in haar rangen die blindelings de weg naar doel weet en knoopte opnieuw aan met een overwinning tegen Kampenhout (3-1)

https://www.hln.be/sport-in-de-buurt/mourad-daoudi-en-sint-lenaarts-hopen-tegen-wezel-opnieuw-aan-te-knopen-met-de-zege-we-spelen-niet-slecht-maar-moeten-wel-efficienter-worden~ac5cb235/

🆚 KFC ZWARTE LEEUW (16) – KVK BERINGEN (12)
đŸ•ĸ 19:30

Zwarte Leeuw verloor in de laatste 10 minuten drie gouden punten in Wellen en blijft troosteloos onderaan bengelen met 0 punten (2-1) . Beringen kon in een gesloten match niet verhinderen dat ASV Geel met de punten ging lopen (1-3).

https://www.hln.be/sport-in-de-buurt/jeroen-hofmans-gaat-tegen-beringen-op-zoek-naar-eerste-punt-en-met-zwarte-leeuw-het-is-nu-al-moneytime~a0869ab6/

🆚 KAC BETEKOM (13) – ASV GEEL (1)
🕗 20:00

Betekom verloor nog niet maar kon ook nog maar ÊÊn keer winnen. Uit bij Houtvenne speelde het knap voor de derde keer op rij 1-1 gelijk (1-1). ASV Geel weet de weg naar doel vlot te vinden en scoorde al elf keer in vier wedstrijden. Ook tegen Beringen deden de Zotten de netten drie keer trillen (1-3).

https://www.hln.be/sport-in-de-buurt/kevin-clerckx-en-kac-betekom-voor-komst-van-coleider-geel-drie-op-twaalf-geen-juiste-weergave~ab8038f2/

🆚 KVK WELLEN (6) – KFC HOUTVENNE (5)
🕗 20:00

Wellen zette tegen Zwarte Leeuw in extremis een scheve situatie helemaal recht en nestelt zich in de subtop (2-1). Houtvenne liet een steekje vallen tegen Betekom. Het kwam eerst op achterstand, maar maakte al heel snel gelijk. Tegen tien man lukte het niet meer om de winst erdoor te drukken (1-1)

🆚 FC ESPERANZA PELT (11) – KFC NIJLEN (7)
🕗 20:00

Pelt leek vertrokken maar de motor sputterde alweer in Witgoor. De match bleef steken op een brilscore (0-0). Nijlen had lange tijd uitzicht op winst tegen Sint-Lenaarts mag gooide in het slot toch een driepunter te grabbel (1-1)

https://www.hln.be/sport-in-de-buurt/kan-pelt-klassement-verbeteren-tegen-nijlen~a0cc32e9/

🗓 ZONDAG, 02/10/2022

🆚 EWS BEVERST (4) – WITGOOR SPORT (9)
🕒 15:00

Beverst blijft het onverwacht goed doen in een hogere reeks. Dankzij een nipte overwinning tegen Diest parkeert het zichzelf op een zeer knappe vierde plaats met 9 op 12 (1-0). Witgoor scoort weinig, maar laat ook zeer weinig tegen scoren. Thuis tegen Pelt eindigde de wedstrijd zoals ze begonnen was (0-0).

🆚 KOSC WIJGMAAL (15) – SPORTING KAMPENHOUT (14)
🕒 15:00

In de kelder van de rangschikking kijken twee buren elkaar in de ogen. Wijgmaal degradeerde vorig seizoen uit de tweede amateurklasse en sukkelt voorlopig onderaan verder in klassement. Tegen Termien kon alweer niet worden gewonnen (3-1). Ook promovendus Kampenhout heeft het moeilijk om de punten op de teller te krijgen. Tegen Wezel kwam het wel op voorsprong, maar moest uiteindelijk toch het hoofd buigen (3-1).

https://www.hln.be/sport-in-de-buurt/tom-goovaerts-gaat-met-sporting-kampenhout-resoluut-voor-volle-buit-bij-buur-olympia-
wijgmaal-zege-zou-vertrouwen-een-boost-geven~ab3c6497/