🏆 1e provinciale Antwerpen
#ī¸âƒŖ Speeldag 16
🗓 Uitslagen zondag en stand

❇ī¸ Ranst en Bevel hielden het op een doelpuntenloos gelijkspel. Beide teams blijven status quo in de rangschikking.

❇ī¸ Kontich was bijna de pineut in Leest. Het kwam na 25 minuten op achterstand en moest wachten tot in de blessuretijd tot Leestspeler Peleman in de eigen netten trapte en er nog een onverhoopt punt uit de lucht viel.

❇ī¸ Retie won deze namiddag met het kleinste verschil van Ternesse en wipt over de Antwerpenaren naar de vijfde plaats. Ternesse heeft nog wel een inhaalwedstrijd te goed.

❇ī¸ Vosselaar en Zoersel hielden doelpuntenkermis. De supporters werden getrakteerd op acht doelpunten. Aan de rust stond de thuisploeg 4:0 voor en dacht dat de match gespeeld was. Dat was buiten de mannen van coach De Houwer gerekend die in de tweede 45 minuten een onwaarschijnlijke inhaalrace inzetten.