🏆 Eerste provinciale Antwerpen 2021-2022
🗓 29 en 30 januari 2022 (Speeldag 19)
🆚 Programma

❇️ Wezel heeft een op papier gemakkelijke opdracht met een thuismatch tegen het geteisterde Oppuurs.

❇️ ASV Geel ontvangt met OG Vorselaar een niet te onderschatten tegenstander. In de heenmatch konden De Zotten pas in extremis een punt veilig stellen.

❇️ Kontich trekt de bus op naar Zoersel. De thuisploeg heeft na een gitzwarte periode het ritme opnieuw te pakken.

❇️ Antonia was bij de eerste wedstrijd van de terugronde kansloos tegen een sterk ASV Geel. Met Ternesse staat het alweer voor een zware klus.

❇️ Laagvliegers Bornem en Leest kijken elkaar op zondag in de ogen voor een kelderkraker. De winnaar doet een goeie zaak, de verliezer zit dik in de penarie.

❇️ In Meerhout staat er met Berg en Dal – Retie een interessante derby op het programma. De mannen van Johan Houben hebben nog steeds niet verloren in de competitie. Retie langs de andere kant, doet het dan weer verrassend goed.

❇️ Bevel heeft de laatste wedstrijden veel pluimen verloren en is in vrije val. Het moet winnen tegen Vosselaar om de negatieve spiraal om te buigen.

❇️ Kalmthout heeft er een dramatische heenronde opzitten. Het is uitkijken of zij van de lange winterstop gebruik hebben kunnen maken om zich mentaal weer op te peppen. Zij ontvangen middenmotor Ranst.