Vanavond verzamelen de troepen van coach Tom Schipper voor de eerste keer in de voorbereiding op seizoen 2024-2025 op het oefenveld.

Alle spelers hebben enkele weken geleden een individueel programma meegekregen, met de bedoeling om zich fysiek klaar te stomen.

Tijdens de drie pré-trainingen deze maand (6/6, 11/6 en 13/6) krijgen onze jongens de gelegenheid om vooral het balgevoel terug op te pikken en elkaar te leren kennen op het veld.

Om de grasmat van het oefenterrein op De Leunen voldoende stevigheid te laten ontwikkelen, zullen deze trainingen doorgaan op de terreinen van Sporta Centrum in Tongerlo.

Nadien loopt de individuele voorbereiding verder tot 16/7;  dan begint het serieuze werk!

Naast de Croky Cup staan er tijdens de vakantiemaanden o.a. een stage, een teambuilding en een vijftal pittige oefenmatchen op het programma tegen SAV Sint-Dimpna (3P), KSK Zandhoven (1P), FC Wezel Sport (2N), KVV Thes Sport (1N) en KFC Dessel Sport (1N).

Nieuw is ook dat onze club via een nauwe samenwerking met de Thomas More Hogeschool haar spelers intensief laat begeleiden om hen steeds topfit aan de aftrap te laten verschijnen.

🔵⚪️👊 Verbroedering Geel