ASV Geel breidt haar sportieve staff uit met een video-analist.

De 22-jarige 𝗡𝗶𝗲𝗹𝘀 𝗖𝗮𝘂𝘄𝗲𝗻𝗯𝗲𝗿𝗴𝗵 uit Willebroek zal dit seizoen Peter Schrauwen en zijn team tactisch ondersteunen bij alle trainingen en matchen.

Niels beoefende als jonge snaak zelf het voetbalspelletje bij Willebroek Meerhof, KV Mechelen, Rupel Boom en SK Londerzeel.

Sinds twee jaar heeft hij zich verdiept in de analyse van wedstrijdbeelden van het eigen team en de tegenstander en beschikt hij ook over een UEFA B trainersdiploma.

Als analist deed hij intussen ervaring op bij Rupel Boom en de Elite Jeugd van Beerschot.

Niels beschikt zelf over de nodige equipement (o.a. een drone) om elke speler vanuit elk perspectief te bekijken en zal tijdens de matchen ook mee plaats nemen in de dug-out.

Desgevallend zullen de coaches al tijdens de rust bepaalde zaken kunnen bijsturen.

Hiermee voegt ASV Geel extra meerwaarde toe aan het sportieve aspect en wordt de professionele werking van onze club verder uitgebreid.

Wij heten Niels van harte welkom bij De Zotten en wensen hem heel veel succes !

Ook in de medische staff valt er leuk nieuws te rapen : onze spelers zullen ook volgend seizoen door de magische handen en de wonderolie van 𝗖𝗶𝘀 𝗲𝗻 𝗦𝗶𝗴𝗿𝗶𝗱 behandeld kunnen worden.

Fijn dat jullie er ook weer bij zijn !

📸 Foto : topoverleg tussen onze nieuwe video-analist Niels Cauwenbergh (l) en sportief verantwoordelijke Kris Vleugels (r).

🔵⚪️👊 Allemaal Samen Verbroedering Geel