Voetbalclub THES Sport is gepromoveerd naar eerste klasse amateur. Er worden dit seizoen veel meer supporters verwacht. Dat betekent dat het gemeentebestuur verkeersmaatregelen moet treffen die ook de bewoners van de straten Baal en Sportlaan gevolgen hebben.

Baal
In de straat Baal zullen speciale verkeersmaatregelen van kracht zijn tijdens vijf thuiswedstrijden tijdens het seizoen 2018-2019, waarvan de eerste op zaterdag 1 september 2018.

Alle supporters van de tegenploeg, AS Verbroedering Geel, moeten verplicht via Baal naar de site van THES Sport rijden.

Na de wedstrijd, in de periode tussen 21.00 en 22.30 uur, zullen de bussen van de supporters van AS Verbroedering Geel parkeren in de zone tussen de toegang van de tennisvelden en de kruising met de Baalmolenstraat. De bussen verlaten deze zone in de richting van de Geelsebaan. Wie in deze zone woont zal zijn huis wel kunnen bereiken, maar de doorgang kan moeilijk zijn en kan alleen via de straat Vorsterweg.

Sportlaan
Tijdens alle thuiswedstrijden van THES Sport tijdens het seizoen 2018-2019 zal er eenrichtingsverkeer gelden in de straat Sportlaan, vanaf de Neerstraat richting Baalmolenstraat.

Alvast bedankt voor uw begrip.