In de vierde ronde van de Croky Cup speelden ASV Geel en KFCO Beerschot Wilrijk tegen elkaar. De match eindigde op een 0-2 verlies voor onze zotten.

De wedstrijd is 5 minuten van start gegaan als Rudy Lumanza een overtreding begaat op Grisez. Bernardinho Osah gaat met de bal richting doel maar Van Hyfte stopt hem door een overtreding te maken. In de 27ste minuut begaat Lorenzo Matarrese al dan niet een overtreding in de 16 op Dom. Scheidsrechter Brinckman wijst meteen naar de stip. Vanzeir neemt plaats achter de bal en zet deze strafschop om, 0-1. Doelman Justin Dautzenberg ging naar de juiste hoek maar kon net niet bij de bal. In de 39ste minuut komt de bal tot bij Ibrahim El Ansri. Hij gaat met de bal aan de haal maar Van Hyfte trapt hem los onderuit. Scheidsrechter Brinckman geeft Van Hyfte slechts een gele kaart. Hier komt Van Hyfte goed mee weg als laatste man. Op twee minuten van rust begaat men opnieuw een overtreding op Ibrahim El Ansri maar scheidsrechter Brinckman ziet er geen graten in. Even later passt Vanzeir naar Hoffer die de bal maar net naast het doel trapt. Op slag van rust trapt een speler van Beerschot Wilrijk de bal in doel maar wordt afgevlagd voor buitenspel. Scheidsrechter Brinckman maakt een einde aan de eerste helft.

De tweede helft gaat van start met een wissel. In de 46ste minuut wordt Andy Lokando vervangen door Robin Peeters. Amper 2 minuten later raakt een speler van Beerschot Wilrijk de bal met de hand maar scheidsrechter Brinckman ziet er geen graten in en laat verder spelen. Hier had ASV Geel ook een strafschop kunnen krijgen. Een hoekschop genomen door Bernardinho Osah wordt gepakt door doelman Vanhamel. In de 54ste minuut wordt Rudy Lumanza vervangen door Amar Merabai. In de 61ste minuut wordt Vanzeir vervangen door Okotie. Met nog 25 minuten op de klok wordt de bal voor doel gebracht zodat men de bal op doel kan trappen. Doelman Justin Dautzenberg pakt de bal maar kan hem niet klemvast houden waardoor Okotie de 0-2 in doel kan trappen. Brogno gaat even later neer en krijgt een gele kaart onder de neus geschoven voor een schwalbe. Bernardinho Osah begaat een overtreding en krijgt hiervoor een gele kaart. In de 77ste minuut wordt Jean Michel Hoebregs vervangen door Tom Janssens. Okotie krijgt net voor affluiten nog een gele kaart door een overtreding op Ibrahim El Ansri. Dit is ook meteen het laatste feit waarna scheidsrechter er een einde aan maakt en tevens ook een einde aan het bekeravontuur van ASV Geel.